x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

OrangeFox transportni voziček za količke in opremo

Več o izdelku

Details

Poglejte si [VIDEO]

 • Nosilnost : 150 kg
 • Teža: 16 kg
Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Orange Fox
Leto 2017
Premer Ø Ne
Vpetje Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

video
7782
OrangeFox transportni voziček za količke in opremo
915,00 €
Šifra: OFOXCART
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
Dobavljivost: 10 dni
OrangeFox transportni voziček za približno 60 kom količkov in ostalo opremo je zaradi posebnih koles izredno lahko vodljiv in primeren za vse snežne podlage in na asfaltu, betonu ali gramozu. Je zložljiv, skoraj v celoti iz aluminija, izredno lahek (okoli 11 kg). Posebne čeljusti preprečujejo drsenje in sponke omogočajo enostavno rokovanje vozička in zapenjanje količkov. Ima prostor za vrtalko s svedrom.
Pokaži več
Pokaži manj
ALI
Možnost vračila 21 dni.
Več o izdelku

Details

Poglejte si [VIDEO]

 • Nosilnost : 150 kg
 • Teža: 16 kg
Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Orange Fox
Leto 2017
Premer Ø Ne
Vpetje Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

video

Morda bi vas zanimalo

 • Fisch ALU SPEED ICE drill bits

  Svedri za sneg Fisch ALU SPEED ICE

  Svedri za sneg Fisch ALU SPEED ICE so izredno lahki in trdni. Primerni so za uporabo tudi v ekstremnih razmerah - na ledeniku za vrtanje v led, sneg, kamenje ali v zemljo. Imajo dve karbidni rezili, ki zagotavljata dolgotrajno ostrino in optimalno rezanje in menjavo. Sveder ima eluksirano steblo, zato ne rjavi in zaradi trdnosti je večja odpornost na zvitje ali zlom. Svedri so posebni tudi zaradi tega, ker imajo možnost menjave šeterokotnega vpetja z SDS plus nastavkom (treba ga je dokupiti).
  Na zalogi
  Cena od:
  132,95 €
  novo
 • Orange Fox plastični ključ za količke

  Orange Fox plastični ključ za količke

  Orange Fox plastični ključ za slalom količke je lažji od ostalih ključev tudi do 50%. Zaradi plastične sestave se ključ v mrzlih razmerah ne shladi toliko, pri uporabi vas bo manj zeblo v roke. Ključ je odporen proti koroziji in udarcem, oranžna barva ga naredi vidnega, zato ga lažje najdete v snegu. Ima možnost pritrditve sponke, ki vam omogoča vpetje na pas.
  Na zalogi
  122,00 €
  novo
 • orange fox plastic snow drill bit

  Plastični svedri za sneg - Orange Fox

  Izredno lahki plastični svedri za sneg - Orange Fox. Imajo dve zamenljivi glavi, katere lahko 5×obrnete. Ko se rezilo obrabi ga nabrusite ali zamenjate z novim. Na voljo je trikotno vpetje 10mm za baterijske vrtalke ali vpetje SDS. Zaradi posebne konstrukcije in oblike so primerni za vrtanje lukenj v sneg ali led.
  Na zalogi
  Cena od:
  144,00 €
  novo
 • Milwaukee FUEL M18 Aku udarni vrtalni vijačnik brez ščetk, 18V, 5.0 Ah + DARILO

  Milwaukee FUEL M18 Aku udarni vrtalni vijačnik brez ščetk, 18V, 5.0 Ah + DARILO

  Akumulatorski udarni vrtalnik vijačnik Milwaukee FUEL M18 FPD 502XA je primeren za vrtanje v sneg in led, z daleč največjim privijalnim navorom 135 Nm. Motor brez ščetk ima tudi 10x daljšo življenjsko dobo. NOVA REDLINK PLUS ™ inteligentna elektronika omogoča najbolj napredno digitalno zaščito akumulatorja in orodja pred preobremenitvijo ter izjemno povečuje zmogljivosti orodja pri obremenitvi. NOVI REDLITHIUM-ION ™ akumulatorji omogočajo do 2,5x daljši čas delovanja, do 20% več moči, do 2x daljšo življenjsko dobo v primerjavi z ostalo lithium-ion tehnologijo, ter delovanje do -20°C. Poznavalec in uporabnik akumulatorskega orodja Roger Bisby je preizkusil pet različnih vrtalnikov. Milwaukee M18 BLPD FUEL je edini akumulatorski vrtalnik, ki je prestal vse preizkuse. Ob nakupu vam poleg nižje cene podarimo še kovček s kvalitetnimi 100 delnimi vrtalnimi in vijačnimi nastavki Milwaukee.
  Na zalogi

  529,90 €

  503,41 €

  - 5%
  novo
 • 15 m

  Liski trenerski meter za količke

  Trenerski meter je idealni pripomoček za merjenje razdalje med količki. Lahko izbirate med dolžinami: 15 m, 20 m ali 30m.
  Na zalogi
  Cena od:
  76,95 €