x

Brezplačna dostava za naročila nad 20 Eur (razen za CEP izdelke)

Izdelki: 1 - 23 od 28

Set Descending Direction
Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki: 1 - 23 od 28

Set Descending Direction
Stran:
  1. 1
  2. 2

Predstavljamo vam naš izbor tekmovalnih smuči Elan in Rossignol.
Tekmovalne smuči Elan se odlikujejo predvsem po inovativnih tehnologijah kot so:

  • Profil Amphibio® kot skupek vseh najboljših tehnologij in inovacij jamči izvrstne vozne lastnosti in dviguje pričakovanja vseh smučarjev na vseh smučarskih terenih.
  • Power Spine tehnologija, genetska evolucija konstrukcije tekmovalnih smuči, s svojo hrbtenico in kostmi, zagotavlja boljši oprijem in torzijsko stabilnost, Amphibio profil pa dovoljuje hitrejše vstopanje v zavoj, lahkotno zavijanje in oprijem robnika naenkrat.
  • Trša tekmovalna Dual Titanium ojačitev zagotavlja nadstandardni oprijem robnikov in odzivnost za izredno precizno hitro smučanje.

Rossignol hero smuči so zasnovane za športnike na elitni ravni in za tekmovalce. Early Rise tip rocker omogoči hiter začetek zavoja, bolj agresivne linije, medtem ko nova zaobljena konica z WC Springblade tehnologijo izboljša porazdelitev teže in vztrajnosti, saj je smučanje na robu še hitreje. S Titanal sendvič konstrukcijo iz svetovnega pokala in novo R21 WC podložno ploščo je ta smučka najbojši način za optimalno natančnost, ravnotežje in moč pri vašem smučanju.