x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Omogočamo vam naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu pošiljke (po povzetju),
  • z nakazilom po predračunu na naš bančni račun,
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Visa in Mastercard),
  • PayPal

PLAČILO Z GOTOVINO OB PREVZEMU POŠILJKE (po povzetju)
Če želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom, delovno mesto ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo po povzetju, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti ob prevzemu prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Vkolikor pošiljke ne boste prevzeli in jo bo dostavna služba vrnila na naše stroške k nam, vam bomo zaračunali stroške v višini 10,00 evrov.

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN
Naročeno blago lahko na katerikoli banki, Pošti slovenije ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja upravitelja Tesma sport d.o.o. št. SI56 0700 0000 0018 423, pri GORENJSKA BANKA d.d. KRANJ. Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem in si tako zagotovite hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnem zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.

PLAČILO S KREDITNO KARTICO ali PayPal
Na daljavo (preko spleta)
Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno kartico ali s paypal ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. V primerih, ko imetnik kartice ni državljan Slovenije ali pa uporablja kreditno kartico, ki ni bila izdana v Sloveniji ter v primerih, ko prejemnik in plačnik nista isti osebi, si pridržujemo pravico do dodatnega preverjanja identitete plačnika in prejema pisne izjave preko e-pošte ali telefaksa, da plačnik soglaša s plačilom naročenega blaga. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati končnega zneska. Vprimeru, da izberete plačilno metodo PayPal se zaračunajo stroški obdelave, tako da bo znesek košarice višji za 3.5%. Če plačila ne prejmemo v treh delovnih dneh, vaše naročilo prekličemo.

PLAČILO Z GOTOVINO ali PLAČILNO KARTICO V TRGOVINI V SENIČNEM
Če se odločite za prednaročilo, lahko nakup po ugodnih spletnih cenah izvedete na predvidenih naslovih (izberete v 2. koraku v košarici) in ob tem kupnino v celoti poravnate z gotovino ali plačilno kartico. Pozor: v trgovini nimamo vseh izdelkov na zalogi! Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je prednaročeno blago prišlo v trgovino. Blago lahko potem kupite najkasneje v treh delovnih dneh med delovnim časom od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00 in ob sobotah med 9.00 in 13.00 uro.

PLAČILO PO RAČUNU
Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo dolgoročnim partnerjem upravitelja Tesma sport d.o.o. ter organizacijam javne in lokalne uprave. Rok plačila teče od dneva odpreme pošiljke.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI
Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, obiščite stran z odgovori na pogosta vprašanja ali vprašanje posredujte na naslov [email protected]