x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Izdelki: 1 - 23 od 59

Set Descending Direction
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki: 1 - 23 od 59

Set Descending Direction
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vse smučarske čelade imajo dosežene najvišje standarde varnosti. Izbirate lahko med snowboard čeladami ali čeladami za vse vrste smučanja.

Zaprte čelade, z trdo lupino, so najbolj varne in jih uporabljajo tudi tekmovalci. V večini primerom imajo še možnost pritrditve ščitnika. Najvišji standard kakovosti in varnosti je FIS certifikat.
Pol odprte smučarske čelade lahko uporabite med vsakodnevnim smučanjem po urejenih progah ali izven smučišč. Po navadi so lažje in tudi bolj udobne.

Da boste določili pravo velikost smučarske čelade, morate izmeriti obseg glave v višini čelade. Najboljši pripomoček za to je šiviljski meter. Toliko kolikor namerite cm, tolika je številka čelade, ki vam ustreza. Če ste v trgovini in imate možnost probati čelado, se ta ne sme preveč premikati, če jo premaknete gor/dol. Pri ušesnem delu vas tudi ne sme preveč tiščati, sluh mora biti neoviran. 

Natisnite to stran in si sami izrežite meter.

POZOR: bodite pazljivi da smučarska čelada paše z očali, predvsem bodite pozorni da ne nastane preveč prostora med očali in čelado. Najbolje je da se očala lepo prilegajo v čelado, brez vmesnega prostora. 

 size chart