x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Liski trenerski meter za količke

Več o izdelku

Details

 

 

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Liski
Leto Ne
Premer Ø Ne
Vpetje Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

4204
Liski trenerski meter za količke
Od:

81,00 €

76,95 €

- 5%
Šifra: 10892-C
Zaloga: Na zalogi
Trenerski meter je idealni pripomoček za merjenje razdalje med količki. Lahko izbirate med dolžinami: 15 m, 20 m ali 30m.
Pokaži več
Pokaži manj
76,95 €
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.
Več o izdelku

Details

 

 

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Liski
Leto Ne
Premer Ø Ne
Vpetje Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

Morda bi vas zanimalo

 • orange fox plastic snow drill bit

  Plastični svedri za sneg - Orange Fox

  Izredno lahki plastični svedri za sneg - Orange Fox. Imajo dve zamenljivi glavi, katere lahko 5×obrnete. Ko se rezilo obrabi ga nabrusite ali zamenjate z novim. Na voljo je trikotno vpetje 10mm za baterijske vrtalke ali vpetje SDS. Zaradi posebne konstrukcije in oblike so primerni za vrtanje lukenj v sneg ali led.
  Na zalogi
  Cena od:
  144,00 €
  novo
 • Laserski merilec razdalje - Nikon ACULON Laser Rangefinder

  Laserski merilec razdalje - Nikon ACULON Laser Rangefinder

  Nikon Aculon je najlažji in najbolj natačni laserski daljinomer na tržišču. Meri razdalje do 500 metrov, natačno na 1m, z pritiskom na en gumb. Ponaša pa se s kompaktnim in lahkim ohišjem, zato ga je enostavno prenašati, tudi če greste daleč. Optimiziran je za uporabo pri VSL, lovu, golfu saj ima Nikonov način prednosti oddaljenega cilja, ki omogoča enostavno merjenje razdalje do cilja, tudi na gozdnatih območjih.
  Na zalogi

  277,00 €

  263,15 €

  - 5%
 • Orange Fox plastični ključ za količke

  Orange Fox plastični ključ za količke

  Orange Fox plastični ključ za slalom količke je lažji od ostalih ključev tudi do 50%. Zaradi plastične sestave se ključ v mrzlih razmerah ne shladi toliko, pri uporabi vas bo manj zeblo v roke. Ključ je odporen proti koroziji in udarcem, oranžna barva ga naredi vidnega, zato ga lažje najdete v snegu. Ima možnost pritrditve sponke, ki vam omogoča vpetje na pas.
  Na zalogi
  122,00 €
  novo
 • liski flex poles top 27

  Pregibni slalom količek - Liski Top 27 (27mm)

  Liski slalom količki za maksimalno učinkovitost v vseh vremenskih pogojih in temperaturah. So jamstvo za odlično izvedbo dirke/treninge - F.I.S. homologacija. Cevi imajo 6 mesečno garancijo medtem ko imajo mehanski pregibni deli 1 letno garancijo od datuma nakupa. Količek TOP27 je primeren za otroke od približno 12 do 14 leta, (v dvoranah se priporoča uporaba količkov C6).
  Na zalogi
  Cena od:
  34,15 €
 • alu ice speed light svedri za sneg in led

  Svedri za sneg Fisch ALU SPEED ICE - LIGHT

  Svedri za sneg Fisch Alu Speed Ice LIGHT so izredno lahki in trdni. Primerni so za uporabo tudi v ekstremnih razmerah - na ledeniku za vrtanje v led, sneg, kamenje ali v zemljo. Imajo eno karbidno rezilo, ki ima možnost, da ga ponovno naostrite. Zagotavlja dolgotrajno ostrino in optimalno rezanje in menjavo. Sveder ima eluksirano steblo, zato ne rjavi in zaradi trdnosti je večja odpornost na zvitje ali zlom. Svedri so posebni tudi zaradi tega, ker imajo možnost menjave šeterokotnega vpetja z SDS plus nastavkom (treba ga je dokupiti).
  Na zalogi
  Cena od:
  90,20 €
  novo