x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

CEP jopič z odsevniki

Več o izdelku

Details

Velikost: unisex Material: 100% poliester
Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Cep
Barva Bela, Siva
Leto 2018
Velikost Ne
Količina Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

8023
CEP jopič z odsevniki
29,90 €
Šifra: WZ17U4
Zaloga: Na zalogi
CEP odsevni jopič je odličen pripomoček za varen trening tudi ponoči.
ALI
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 30 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • CEP NIGHTTECH kompresijske nogavice z odsevniki

  CEP NIGHTTECH kompresijske nogavice z odsevniki

  Cep NightTech kompresijske nogavice imajo odsevnike na zadnji strani, zato poskrbijo da boste opaženi tudi ponoči. Posebno tkanje v predelu gležnja in prstov preprečuje nagubanje tkanine. Zato so nogavice še bolj udobne, ena od prednosti je tudi dodatna stabilizacija noge v predelu gležnja. Kompresijske nogavice so tkane z medi kompresijo za odlično podporo in neprimerljivo udobje. Kompresija zmanjšuje vibracije in izboljša koordinacijo. To stabilizira mišice in sklepe ter skupaj s povečanim pretokom krvi omogoči največji dotok kisika. Poveča se vam moč in vzdržljivost ter pomaga pri preprečevanju poškodb.
  Na zalogi
  Cena od:
  52,15 €
  novo
 • White

  Cep kratki rokavčki za podlaket

  Originalna medi kompresija dokazano izboljša kroženje krvi, posledično poveča moč rok in poskrbi za hitrejšo regeneracijo. Cep kratki rokavčki so anatomsko oblikovani, zato se odlično in brez gub prilegajo roki. Če pri plezanju želite, da obdržite raven zmogljivost, so rokavčki odlična rešitev. Dodatno poskrbijo za popolno podporo mišic podlakti in prstov.
  Na zalogi
  Cena od:
  28,99 €
  novo
 • white

  Cep griptech kratke nogavice za ekipne športe

  Cep Grip - tech kratke kompresijske nogavice imajo proti zdrsne blazinice, ki preprečujejo drsenje v športnih copatih ali nogometnih čevljih. Namenjene so vsem športnikom v igrah z žogo, ki pogosto spreminjajo hitrost in smer gibanja.
  Na zalogi
  Cena od:
  38,70 €
  novo
 • CEP Nighttech kompresijski nogavčki z odsevniki

  CEP Nighttech kompresijski nogavčki z odsevniki

  CEP Nighttech kompresijski nogavčki z odsevniki omogočajo odlično vidljivost v temi zaradi odsevnikov na zadnjem delu nogavice. Z njimi boste dosegli maksimalni oprijem in dodatno stabilizacijo meč ter več energije za večjo vzdržljivost in povečajo učinkovitost za vzdržljivostne in ekipne športe. Izdelani so z medi kompresijo, kar izboljšuje prekrvavitev, zmanjšuje mišične vibracije, ki pogosto povzročijo boleče mišice. Zato preprečijo tudi poškodbe, medtem ko opazno izboljšanjo vaš občutek gibanja. Nogavčki so odličen način, da združuti tehnologijo kompresije s svojimi nogavicami.
  Na zalogi
  Cena od:
  34,90 €
  novo
 • black

  Cep dolgi rokavčki

  Cep dolgi rokavčki so namenjeni vsem športnikom, ki so zelo aktivni. Originalna medi kompresija dokazano izboljša kroženje krvi, posledično poveča moč rok in poskrbi za hitrejšo regeneracijo. Rokavčki so anatomsko oblikovani, zato se odlično in brez gub prilegajo roki. Oblazinjen del v predelu komolca skrbi za dodatno zaščito. So izjemno udobni ter odlično uravnavajo toploto in vlago.
  Na zalogi
  Cena od:
  38,70 €
  novo