x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Cep kratki rokavčki za podlaket

Več o izdelku

Details

Lastnosti:

 • Izboljšajo prekrvavitev.
 • Mešanica funkcionalnih vlaken zagotavlja odlično toplotno in upravljanje vlage in zagotavljajo popolno udobje brez zdrsa.
 • Usmerjena medi kompresija za boljši učinek in hitro regeneracijo.
 • Popolno prileganje in maksimalno udobje.
 • Narejeno v Nemčiji. 

Material: 80 % poliamid, 20 % elastan.

Za izbiro prave velikost si izmerite obseg podlakti.

cep arm sleeves size chart

 

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Cep
Barva Bela, Črna, Modra
Velikost Ne
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

7876
Cep kratki rokavčki za podlaket
Od:

29,90 €

28,99 €

- 3%
Šifra: WS1F0-C
Zaloga: Na zalogi
Originalna medi kompresija dokazano izboljša kroženje krvi, posledično poveča moč rok in poskrbi za hitrejšo regeneracijo. Cep kratki rokavčki so anatomsko oblikovani, zato se odlično in brez gub prilegajo roki. Če pri plezanju želite, da obdržite raven zmogljivost, so rokavčki odlična rešitev. Dodatno poskrbijo za popolno podporo mišic podlakti in prstov.
  • Bela
   Bela
  • Črna
   Črna
  • S.modra/zel.
   S.modra/zel.
28,99 €
Pri vsakem naročilu cep prejmete darilo: Textile wash detergent za funkcijska oblačila.
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Men

  Cep PRO hlače za regeneracijo

  Cep PRO hlače za regeneracijo so namenjene vrhunskim športnikom za boljšo in hitrejšo regeneracijo. Oblecite jih takoj po intenzivni športni aktivnosti vsaj za dve do štiri ure. Posebej močna kompresija opazno učinkuje že po dveh urah. Originalna »medi« kompresija je na osnovi večih meritev natančno določena po celi nogi in v kombinaciji z inovativnim stopalnim delom vzpodbuja kroženje krvi po celem telesu, preprečuje zastoje in pospešuje izločanje laktatov. Izjemno zračno propustna tkanina odlično uravnava toploto in vlago, hkrati pa se hlače odlično prilegajo nogi.
  Na zalogi
  Cena od:
  116,93 €
  novo
 • black

  Cep dolgi rokavčki

  Cep dolgi rokavčki so namenjeni vsem športnikom, ki so zelo aktivni. Originalna medi kompresija dokazano izboljša kroženje krvi, posledično poveča moč rok in poskrbi za hitrejšo regeneracijo. Rokavčki so anatomsko oblikovani, zato se odlično in brez gub prilegajo roki. Oblazinjen del v predelu komolca skrbi za dodatno zaščito. So izjemno udobni ter odlično uravnavajo toploto in vlago.
  Na zalogi
  Cena od:
  38,70 €
  novo
 • black

  Cep griptech nogavice za ekipne športe

  Cep Grip - tech kompresijske nogavice imajo proti zdrsne blazinice, ki preprečujejo drsenje v športnih copatih ali nogometnih čevljih. Namenjene so vsem športnikom v igrah z žogo, ki pogosto spreminjajo hitrost in smer gibanja.
  Na zalogi
  Cena od:
  56,90 €
  novo
  1 reviews
  0 5 5
 • White

  CEP pro+ ULTRALIGHT kratke nogavice

  CEP pro+ ULTRALIGHT so kratke nogavice, primerne za ambiciozne športnike, ki uporabljajo tesno prilegajoče športne čevlje. Imajo večjo stopnjo kompresije ter tanjše tkanje kot navadne nogavice. Zmanjšajo tresenje mišic in povečajo stabilnost mišic in sklepov ter gležnjev, s tem pa tudi preprečujejo poškodbe. Nogavice so zračne ter odlično uravnavajo toploto in vlago nog, popolnoma se prilegajo nogi in poskrbijo za vaše udobje.
  Na zalogi
  Cena od:
  22,90 €
  novo
 • white

  Cep griptech kratke nogavice za ekipne športe

  Cep Grip - tech kratke kompresijske nogavice imajo proti zdrsne blazinice, ki preprečujejo drsenje v športnih copatih ali nogometnih čevljih. Namenjene so vsem športnikom v igrah z žogo, ki pogosto spreminjajo hitrost in smer gibanja.
  Na zalogi
  Cena od:
  38,70 €
  novo