x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Zandona plastični ščitnik za podlaket, 25 cm

Več o izdelku

Details

Barva: črna ali bela
Dolžina: 25cm
 

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Zandona
Ščitnik za Roke
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

6601
Zandona plastični ščitnik za podlaket, 25 cm
Od:

44,90 €

35,92 €

- 20%
Šifra: 3900-C
Zaloga: Na zalogi
Zandona plastični ščitnik za podlaket je primeren za zaščito na treningih ali tekmah.
  • Bela
   Bela
  • Črna
   Črna
35,92 €
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Leki nastavljivi ščitniki za podlaket

  Leki nastavljivi ščitniki za podlaket

  Leki je razvil ščitnik za podlaket izključno za uporabo v alpskem smučanju, za treninge in tekme. Trdna lupina iz zelo robustne odporne plastike je še posebej oblikovana za zmanjšanje poškodb in ima natančno izdelane dele na mestih kjer pride do udarcev. So spolirani zato da količek lažje zdrsne preko.
  Na zalogi
  Cena od:
  76,46 €
  novo
 • 25 cm
  Brezplačna Dostava

  Ščitnik za podlaket Slytech Shield Carbon

  Slytech SHIELD CARBON je narejen v kombinaciji z visoko tehnologijo, ki so jo prevzeli iz letalske industrije in iz visoko kvalitetnih materialov. Zaradi ogljikovih (karbonskih) vlaken so te ščitniki najbolj kakovostni in vam omogočijo veliko prednost, pri čemer trk z vrati ne povzroči prenosa energije na športnika. So izredno trpežni, a hkrati izredno lahki. Novi proizvodni proces zagotavlja veliko večjo vzdržljivost ščitnikov, kot ostali izdelki na tržišču.
  Na zalogi
  Cena od:
  97,99 €
 • Slytech Ščitnik za podlaket iz fiberglasa

  Slytech Ščitnik za podlaket iz fiberglasa

  Slytech ščitnik za podlaket iz fiberglasa . Fiberglas je bolj prožen kot karbon in izjemno lahek. Oblikovan je tako da se anatomsko prilega roki in oblazinjen za udobno nošenje. V dveh razpoložljivih dolžinah.
  Na zalogi
  Cena od:
  77,94 €
 • White

  Zandona ščitniki za podlaket Tri-glide

  Zandona ščitniki za podlaket Tri-glide so narejeni da vas branijo pred trki in modricami na podlakti, ki nastanejo med vijuganjem med količki. Ščitniki imajo zunanjo strukturo, ki je narejena iz posebnih spojin iz polipropilena. Tri-Glide tehnologija je sestavljena iz treh ultra-odpornih delov posebej postavljenih in oblikovanih za zmanjšanje drsne ploskve s palico, ki minimizirajo zmanjšanje hitrosti. Visoko zmogljiva anti-šok plast prekriva glavni del površine. Oblika in posebni položaj trakov zagotavljata popolno stabilnost produkta. Dimenzije in oblika ščitnikov so popolna kopija roke za popolno prleganje in zmanjšanje sile udarcev.
  Na zalogi
  Cena od:
  47,92 €
  novo
 • 29 cm

  Ščitniki za podlaket Slytech Assault 2016

  Slytech ščitniki za podlaket iz serije Assault so narejeni iz lahke, a zelo trde Zytel plastike. Oblikovani so za zmanjšanje poškodb in imajo natančno izdelane predele na mestih, kjer pride do udarcev. Ščitniki oblažijo in omehčajo udarce ob stiku z količkom, primerni so za trening ali tekmo.
  Na zalogi
  Cena od:
  65,94 €