x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - MARTIAL

Več o izdelku

Details

Steklo: Acid reflect smoke, S3

Ostale lastnosti:

 • 100%UVA/UVB/UVC zaščita
 • očala z 8 krivuljami se prilegajo obrazu bolj kot ostala očala
 • grip on vložki preprečijo zdrs očal
 • vrhunski italijanski stil
 • priložena vrečka za shranjevanje očal (krpica) iz mikrofibre.
 • etui za shranjevanje očal

 

Oblikovana in testirana v najbolj ekstremnih pogojih! Kot rezultat konstantne in neusmiljene inovativnosti, so izboljšali že tako izjemno ponudbo očal, z tehnologijo NODISTORTION ™ ki so jo prinesli iz kolekcije smučarskih očal.
NXT ™ leče so testirali pod najslabšimi pogoji z ekipo iz US Air Force. Zasnovane so za zagotavljanje neprimerljivo kakovost in trajnostne kvalitete pogleda. Posebne zlitine NXT ™ leče naredijo kristalno jasno sliko.

Materiali: sončna očala so ročno izdelana v Italiji z shred noweight tehnologijo in vrhunsko optično zmogljivostjo. SHRED NOWEIGHT tehnologija je derivat strukturnih inženirske študij in je omogočil, da so ustvarili obliko, ki se naredi z zmanjšano količino materiala, ki se uporablja, poveča pa se stabilnost in trdnost očal. Okvir je izdelan iz formulacije polimerov in materiala ki je iz naravnega olja za ohranitev osredotočenosti na ekološko zavest.

Velikosti v mm:

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Shred
Barva Siva
Kategorija zatemnitve S3 - temno
Polarizirana Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

5698
Sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - MARTIAL

129,99 €

90,99 €

- 30%
Šifra: DSGPNWF31
Zaloga: Na zalogi
Sončna očala shred provocator NoWeight martial so primerna za uporabo pri vseh vrstah športa ali pri vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi posebnih materialov so izredno lahka, tako da skoraj ne boste imeli občutka da jih nosite. Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Stekla imajo S3 kategorijo zatemnitve in nodistortion tehnologijo. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Očala so primerna za ženske in moške.
ALI
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Polarizirana sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - SHRAY

  Polarizirana sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - SHRAY

  Polarizacijska sončna očala shred provocator NoWeight shray so primerna za uporabo pri vseh vrstah športa ali pri vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi posebnih materialov so izredno lahka, tako da skoraj ne boste imeli občutka da jih nosite. Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Polarizacijska stekla imajo S3 kategorijo zatemnitve in nodistortion tehnologijo. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Očala so primerna za ženske in moške.
  Na zalogi

  169,99 €

  118,99 €

  - 30%
 • Sončna očala Shred PROVOCATOR Don

  Sončna očala Shred PROVOCATOR Don

  Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Imajo carl Zeiss Vision stekla - S3. Vsak okvir očal je narejen ročno, s posebno pozornostjo in z uporabo naravnih in toplih materialov kot so les in originalni večplastni acetati. Očala so primerna za ženske in moške.
  Na zalogi

  159,99 €

  111,99 €

  - 30%
 • Sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - POPSICLE

  Sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - POPSICLE

  Sončna očala shred provocator NoWeight popsicle so primerna za uporabo pri vseh vrstah športa ali pri vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi posebnih materialov so izredno lahka, tako da skoraj ne boste imeli občutka da jih nosite. Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Stekla imajo S2 kategorijo zatemnitve in nodistortion tehnologijo. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Očala so primerna za ženske in moške.
  Na zalogi

  129,99 €

  90,99 €

  - 30%
 • Lesena sončna očala Shred PROVOCATOR ShrastaWood

  Lesena sončna očala Shred PROVOCATOR ShrastaWood

  Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Imajo carl Zeiss Vision stekla - S2. Vsak okvir očal je narejen ročno, s posebno pozornostjo in z uporabo naravnih in toplih materialov kot so les in originalni večplastni acetati. Očala so primerna za ženske in moške.
  Na zalogi

  179,99 €

  125,99 €

  - 30%