x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Smučarska očala Shred Smartefy - CITYSCAPE

Več o izdelku

Details

Dvojna leča: Platinum reflect - bron / silver mirror (DLESMAED15) - Nodistortion
Kategorija: S3 - za sončne razmere
Prosojnost: 12%

NoDistortion - pogled brez izkrivljanja/popačenja slike. Dvojne leče se prilagodijo na različnih višinah brez popačenja slike. Zračne molekule lahko pridejo mimo mikro poron rdečega filtra, ki omogoči da sta notranja in zunanja površina stekel usklajena. Vodi in vlagi je onemogočeno pronicanje med plasti stekel. Najboljša optična natačnost stekel na tržišču!

NO BS ™ - nov sistem za zamenjavo leč s spremenjeno mešanico poliuretana z idealnimi parametri trenja za enostavno namestitev in izboljšano namestitveno zarezo na okvirju. Brez zavajanja, trikov in neuporabnih tehnologij. Smučarju da možnost da enostavno zamenja lečo, brez da bi poškodoval okvir in da bi leče izgubile na zmogljivosti in vzdržljivosti.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Shred
Barva Bela
Stil Ni podatka
Model Smartefy
Vrsta leče Sferična (okrogla)
Velikost Srednja
Kategorija prepustnosti S3 - temna leča
Značilnosti leče Reflektivna (mirror)
Rezervna leča na voljo Da
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

video
1919
Smučarska očala Shred Smartefy - CITYSCAPE

159,90 €

103,93 €

- 35%
Šifra: DGOSMAE51
Zaloga: Ni na zalogi
Smartefy so smučarska očala narejena z uporabo najnovejših tehnologij in oblikovana s stilom. Oblika je univerzalna, za uporabo z večino smučarskih čelad, velikost pa primerna za srednje in majhne obraze. Ta model ima sferične dvojne srebrne leče za smučanje v sončnih pogojih. Opremljena so z NODISTORTION tehnologijo dvojnih leč in NO BS ™ sistemom za najhitrejšo menjavo leč na tržišču.