x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Čelada Shred Half Brain Shrastalines (brez možnosti ščitnika), S

Več o izdelku

Details

Velikosti (nastavljive): XS/M- (52-56)
Teža: 600g

Snemljive mehke ušesne blazinice ter notranja podloga SHREDry obdržijo vašo glavo toplo in suho. Z koleščkom se čelada precizno prilagodi vaši velikosti glave. Ima zamenljivo zaponko za očala ter možnost dodatne vgradnje audio sistema. Je v skladu s standardi CE EN1077 in ASTMF2040 za največjo varnost.

Značilnosti:

  • Odstranjiva nastavljiva podloga
  • Shred vent sistem za prezračevanje
  • Mehke ušesne blazinice so pripravljene za vstavitev slušalk
  • Natančen kolešček za najhitrejšo nastavitev velikosti
  • Fit PerfectFinder
  • ShredDry

half brain

FIT PERFECT FINDER: Čelada je zasnovana s FIT FINDER sistemom, ki omogoča vsakomur, da prepozna najboljše prileganje in položaj čelade z očali na glavi s preprostim prilagajanjem položaja treh mest na katere je priključen kolešček za prilagajanje. Višji položaj na zadnjem delu glave pomeni, da se čelada lahko zavrti nazaj in se prilega velikim očalom kot Shred Stupefy in Monocle. Centralni položaj na zadnjem delu glave pomeni, da se bo čelada prilegala standardnim očalam in očalam s širokim vidnim poljem kot so Shred Smartefy in Soaza. Nižji položaj na zadnjem delu glave pomeni, da se čelada lahko zavrti naprej in se prilega manjšim očalom kot so Shred Tastic. Roke ob strani dovoljujejo prilagoditev s koleščkom za udoben oprijem za vsakogar.

Vse nove SHRED čelade imajo ekskluzivno vključeno ICEdot tehnologijo sistema identifikacije. ICEdot identifikatorji delajo skupaj z ICEdot službo, da identificirajo uporabnika čelade po prvem odzivu in obvestijo njegove najbližje v slučaju nesreče. ICEdot x Shred članska osebna identifikacijska številka (PIN) je natisnjena na čeladi in je povezana z osebnim ICEdot x Shred profilom z indentifikacijo uporabnika čelade, njegovimi medicinskimi informacijami ter kontakti v slučaju nesreče. Ta informacija se lahko pridobi z uporabo mobilnega telefona, pošlje se SMS na določeno številko. Pridobi jo lahko oseba, ki je smučala s ponesrečenim ali dajalec prve pomoči. 

Obseg glave se izmeri z šiviljskim metrom v višini čela, cm = velikost. Če imate obseg glave 58cm je to enako velikosti 58.Ne pozabite, da je vsaka oblika glave drugačna in da ta meritev za nekatere ni točna. Nobena glava ni v obliki popolnega kroga, zato je najboljše čelado probati pred nakupom.

Če nimate šiviljskega metra si na tej povezavi sprintate in izrežite Shred meter. 
Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Shred
Barva Črna, Modra
Tip čelade Pol odprte
Nastavljive po velikosti Da
Vrsta čelade Half brain
Možnost ščitnika Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

7622
Čelada Shred Half Brain Shrastalines (brez možnosti ščitnika), S
Od:

99,99 €

69,99 €

- 30%
Šifra: DHEHABF31SU-C
Zaloga: Ni na zalogi
Shred Half Brain je lahka in drzna čelada, ki se ponaša s čisto obliko in z bistvenimi značilnostmi varnosti in udobja. Čelada je primerna za prosti slog. NIMA možnosti pritrditve ščitnika. Zasnovana je v skladu s standardi CE EN1077 in ASTMF2040 za največjo varnost. SHREDVent sistem in SHREDWheel povečujeta udobje in ohranjata vašo glavo hladno, da se omogoči optimalno prezračevanje sistema očala-čelada. Ekskluzivna ICEdot storitev identifikacije vam pomaga v primeru nesreče