x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Slytech karbonski ščitniki za pest

Več o izdelku

Details

 • SLYTECH SHIELD CARBON - Združuje tehnologijo ogljikovih vlaken z materialom SLYTECH SHIELD za pridobivanje izjemno vzdržljivih, lahkih in trdih lupin brez črpanja tradicionalnega ogljika.
 • NOFRICTION PTFE - SLYTECH SHIELD CARBON ima tehnologijo NOFRICTION PTFE, ki drastično zmanjša trenje med vrati in ščitnikom. Vgrajeni PTFE v mešanici povečuje hitrost.
 • ANATOMIČNA OBLIKA lupine omogoča udobno in popolno zaščito ter združljivost z ostalimi ščitniki.
 • READY-ON STRAPS omogočajo učinkovit sistem za ojačitev / sprostitev, ki omogoča hitro prilagajanje in pripravljenost za vožnjo
 • Optimizirana za Slytech rokavice in palčnike.
Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Slytech
Ščitnik za Roke
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

video
8640
Slytech karbonski ščitniki za pest
100,00 €
Šifra: YSCHAGH-C
Zaloga: Na zalogi
Slytech ščitniki za roke iz karbona so zasnovani, razviti in preizkušeni s strani Ted Ligetyja. Vašo dlan in členke zaščitijo pred udarci z vratih in grbinami ter ledom na progi. Narejeni so iz kompozitnega materiala Slytech shield carbon, ki zagotavlja najboljšo zaščito, hkrati pa nudi tudi najnižjo možno stopnjo trenja, zahvaljujoč dodatku PTFE. Njihova anatomična oblika in pritrdilni sistem jim omogočata, da so udobni in manevrirni. Združljivi s Slytech ščitniki za podlaket in rokavicami / palčniki.
  • M-XL
   M-XL
  • XS-S
   XS-S
  • Črna/rust
   Črna/rust
100,00 €
Brezplačna Dostava
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Ščitniki za podlaket Slytech Shield

  Ščitniki za podlaket Slytech Shield

  Slytech SHIELD so ščitniki za roke, ki so narejeni iz najboljših polimerov, zaradi česar so izjemno stabilni in vzdržljivi, hkrati pa spodbujajo maksimalno drsenje v stiku z vratci v ekstremnih razmerah. Ščitniki za podlaket oblažijo in omehčajo udarce ob stiku z količkom, primerni so za trening ali tekmo.
  Na zalogi
  Cena od:
  62,99 €
 • 29 cm

  Ščitniki za podlaket Slytech Assault 2016

  Slytech ščitniki za podlaket iz serije Assault so narejeni iz lahke, a zelo trde Zytel plastike. Oblikovani so za zmanjšanje poškodb in imajo natančno izdelane predele na mestih, kjer pride do udarcev. Ščitniki oblažijo in omehčajo udarce ob stiku z količkom, primerni so za trening ali tekmo.
  Na zalogi
  Cena od:
  65,94 €
 • Ščitniki za podlaket Slytech Shield, 2019

  Ščitniki za podlaket Slytech Shield, 2019

  Slytech SHIELD so ščitniki za podlaket, ki so narejeni iz najboljših polimerov, zaradi česar so izjemno stabilni in vzdržljivi, hkrati pa spodbujajo maksimalno drsenje v stiku z vrati, v najhladnejših nočeh ali v najtoplejših dneh. Ščitniki za roke oblažijo in omehčajo udarce ob stiku z količkom, primerni so za trening ali tekmo. Na voljo so v treh dolžinah: S - 25 cm, M - 27.5 cm, L - 30.5 cm.
  Na zalogi
  Cena od:
  80,00 €
  novo
 • 25 cm
  Brezplačna Dostava

  Ščitnik za podlaket Slytech Shield Carbon

  Slytech SHIELD CARBON je narejen v kombinaciji z visoko tehnologijo, ki so jo prevzeli iz letalske industrije in iz visoko kvalitetnih materialov. Zaradi ogljikovih (karbonskih) vlaken so te ščitniki najbolj kakovostni in vam omogočijo veliko prednost, pri čemer trk z vrati ne povzroči prenosa energije na športnika. So izredno trpežni, a hkrati izredno lahki. Novi proizvodni proces zagotavlja veliko večjo vzdržljivost ščitnikov, kot ostali izdelki na tržišču.
  Na zalogi
  Cena od:
  97,99 €
 • Leki ščitnik za palec

  Leki ščitnik za palec

  Leki ščitnik za palec, primeren za montažo na leki palice. Zaščiti vas pred poškodbami, ko palica ob padcu pritisne na vaše prste.
  Na zalogi

  36,95 €

  31,41 €

  - 15%
  novo