x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Slytech JKT SUBPRO LONG NOSHOCK XT zaščitni jopič, 2017

Več o izdelku

Details

Velikosti: XS, S, M, L, XL

Značilnosti:

 • Slytech Noshock XT in 2nd skin xt
 • NoSeason - jopič za vse letne čase
 • Snemljivo blazinjenje, za lažje pranje
 • X-static material
 • Impact inteligent, napredna tehnologija za absorpcijo sile in porazdelitve sile, ki nastane pri trku.
 • Modularni zasnova - vsi izdelki Slytech so narejeni tako, da jih med seboj lahko sestavljate, za vse vrste športa.
 • Hardware free - brez trdih plastičnih delov.
 • Toxic free - vse sestavine so brez formamida, zato so tudi nealergene in ne vsebujejo škodljivih snovi.
 • Multi impact - zaščita je odporna proti več zaporednih udarcev, v kratkem času. Po udarcu se vrne v prvotno obliko.

Certifikati: EN1621-1 Level 2 (motorbike limb joint protectors) 

Slytech tehnologiji NOSHOCK ™ zaščita ponuja vašemu telesu 80-100 % bolj učinkovito zaščito kot ščitniki iz trde plastike in 20-40 % boljšo od tradicionalnih zaščit  z mehko plastiko. Ko pride do udarca, pena nastopa kot napredni amortizer, ki se inteligentno prilagodi na različne sile in hitrosti ob udarcu. Absorpcija se stopnjuje sorazmerno z močjo udarca, tako da je vaše telo popolnoma zaščiteno pri vsaki stopnji udarca. Ko se pritisk aplicira počasi, stene membran poligonalnih celic drsijo druga proti drugi preko ravni stika in dovolijo celicam da se deformirajo. V nasprotju, če se aplicira hiter oster pritisk, pa sila stika povzroči, da membrane mikrostrukture formirajo postopno otrdelost in želva postane toga in odbije udarec. 

Fitting technology - omogoča popolno svobodo gibanja, s kombinacijo izredno prožnih materialov in modelov.

X-Static je revolucionarna tkanina narejena iz čistega srebra, ki odvaja toploto stran od telesa.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Slytech
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

7519
Slytech JKT SUBPRO LONG NOSHOCK XT zaščitni jopič, 2017
Od:

169,99 €

118,99 €

- 30%
Šifra: YNSSPLG-C
Zaloga: Na zalogi
Slytech Subpro long noshock je lahek zaščitni jopič z dolgimi rokavi, primeren za vse športe. Zaščite so tako tanke da ga lahko nosite pod smučarskim dresom ali za na kolo ali motokros. Zaščitni elementi so iz Noshock XT pene, ki je stožčasta in v obliki satja, zato je bolj udobna, ima nižjo specifično težo in omogoča boljše prezračevanje. Mehek zaščitni element omogoči, da se ščitnik zlije s telesom in zagotovi dinamično zaščito pred udarcem. Pod pazduho ima X-Static, vlakna narejena s plastjo 99,9% čistega srebra, ki je trajno vezan na površino tkanine in tako zagotavlja izjemne proti mikrobne lastnosti in preprečuje neprijetni vonj.
118,99 €
Brezplačna Dostava
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Slytech 2nd Skin JKT SUBPRO RACE XT zaščitni jopič 2017
  Brezplačna Dostava

  Slytech 2nd Skin JKT SUBPRO RACE XT zaščitni jopič 2017

  Brez-oklepni zaščitni jopič Slytech za vse smučarske tekmovalce, ki je lahek, udoben in nudi zaščito rok. Zaščite so tako tanke da ga lahko nosite pod smučarskim dresom. Pod pazduho ima X-Static, vlakna narejena s plastjo 99,9% čistega srebra, ki je trajno vezan na površino tkanine in tako zagotavlja izjemne proti mikrobne lastnosti in preprečuje neprijetni vonj. Blazinice so izdelane iz SLYTECH 2ND SKiN XT pene ki omogoča popolno svobodo gibanja ter zelo uspešno in učinkovito zaščito pred udarci količkov.
  Na zalogi
  Cena od:
  105,00 €
  novo
 • Slytech 2nd Skin JKT SUBPRO LONG XT zaščitni jopič

  Slytech 2nd Skin JKT SUBPRO LONG XT zaščitni jopič

  Slytech Subpro long je lahek zaščitni jopič z dolgimi rokavi, primeren za vse športe. Zaščite so tako tanke da ga lahko nosite pod smučarskim dresom ali za na kolo ali motokros. Pod pazduho ima X-Static, vlakna narejena s plastjo 99,9% čistega srebra, ki je trajno vezan na površino tkanine in tako zagotavlja izjemne proti mikrobne lastnosti in preprečuje neprijetni vonj. Blazinice so izdelane iz SLYTECH 2ND SKiN XT pene ki omogoča popolno svobodo gibanja ter zelo uspešno in učinkovito zaščito pred udarci.
  Na zalogi
  Cena od:
  118,99 €
 • Slytech 2nd Skin jkt custompro race xt

  Slytech JKT CUSTOMPRO RACE XT zaščitni jopič

  Popolnoma prilagodljiv brez-oklepen Syltech zaščitni jopič, ki tekmovalcem zagotavlja najboljšo zaščito rok. Zaščita je sestavljena iz več izmenljivih delov, ki jih je mogoče namestiti po rokah, kjer pač najbolj odgovarja tekmovalcu. Modularnost vam omogoča, da boste dobili najboljšo zaščito tam kjer je najbolj potrebna.
  Na zalogi
  Cena od:
  139,93 €
 • Slytech 2nd Skin SUBPRO SHORT XT zaščitni jopič 2016
  Brezplačna Dostava

  Slytech 2nd Skin SUBPRO SHORT XT zaščitni jopič 2016

  Slytech Subpro short je lahek zaščitni jopič z kratkimi rokavi, primeren za vse športe. Zaščite so tako tanke da ga lahko nosite pod smučarskim dresom. Pod pazduho ima X-Static, vlakna narejena s plastjo 99,9% čistega srebra, ki je trajno vezan na površino tkanine in tako zagotavlja izjemne proti mikrobne lastnosti in preprečuje neprijetni vonj. Blazinice so izdelane iz SLYTECH 2ND SKiN XT pene ki omogoča popolno svobodo gibanja ter zelo uspešno in učinkovito zaščito pred udarci.
  Na zalogi
  Cena od:
  104,99 €
 • Slytech 2nd Skin zaščitni SL in VSL jopič

  Slytech 2nd Skin zaščitni SL in VSL jopič

  Slytech 2nd Skin zaščitni jopič je popolnoma prilagodljiva zaščita za vaše roke izdelan s Slytech 2nd Skin tehnologijo. Blazinjenje je sestavljeno iz različnih delov ki se lahko odstranijo in dodajo na predel rok kjer najbolj odgovarja smučarju. Ščitniki na jopiču so izdelani iz poliuretenske pene s spominskimi celicami. Dele ki jih ne potrebujete lahko snamete pri strojnem pranju jopiča.
  Na zalogi
  Cena od:
  97,43 €