x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

SkiMan primež za smuči - Ski vise COMP

Več o izdelku

Details

Z posebnim nastavkom za tekaške smuči lahko vpnete tudi te.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Skiman
Leto Ne
Vrsta Alpsko smučanje
Količina set
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

1657
SkiMan primež za smuči - Ski vise COMP

95,95 €

92,11 €

- 4%
Šifra: 691
Zaloga:
Trodelno vpenjalo - primež za alpske tekmovalne in karving smuči. Smuči lahko vpnete pokončno za pripravo robnika ali pa jih položite za obdelavo na drsni ploskvi (voskanje, krtačenje, popravilo). Širina srednje čeljusti: 30 mm. Razmik čeljusti = 9cm. S posebnim nastavkom, za tekaške smuči, lahko servisirate tudi tekaške smuči.
ALI
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • SkiMan Vpenjalo Ski Vise Racing

  SkiMan Vpenjalo Ski Vise Racing

  SkiMan Vpenjalo Ski Vise Racing je trodelno, aluminijasto, nastavljivo vpenjalo, ki je primerno za servis alpskih smuči z vsemi vrstami podložnih plošč. Na vseh treh delih ima posebne gumice, ki preprečijo zdrs. S posebnim nastavkom jih lahko uporabite tudi za servis tekaških smuči in snowboardov. Krajni vpenjali sta nastavljivi po višini in po nagibu 90° do 60°. Taka nastavitev vam omogoča bolj varno in enostavno brušenje. Širina srednje čeljusti je 70 mm, razmik (odpiranje) čeljusti pa od 35 mm do 95 mm.
  Na zalogi

  125,95 €

  100,76 €

  - 20%
  novo
 • SkiMan Vpenjalo Ski Vise Pro + darilo base sharp 1°

  SkiMan Vpenjalo Ski Vise Pro + darilo base sharp 1°

  SkiMan Vpenjalo Ski Vise PRO je tridelno, aluminijasto, nastavljivo vpenjalo, ki je primerno za servis alpskih smuči z vsemi vrstami podložnih plošč. Ob nakupu prejmete darilo Skiman kotnik za drsno oblogo, 1°. Na vseh treh delih ima posebne gumice, ki preprečijo zdrs. S posebnim nastavkom jih lahko uporabite tudi za servis tekaških smuči in snowboardov. Krajni vpenjali sta nastavljivi po višini in po nagibu 90° do 60°. Slednja nastavitev vam omogoča bolj varno in enostavno brušenje. Širina srednje čeljusti je 90 mm, razmik (odpiranje) čeljusti pa od 40 mm do 100 mm.
  Na zalogi

  145,95 €

  128,43 €

  - 12%
  novo
 • holmenkol superpro plus world cup

  Vpenjalo - primež Holmenkol SuperPro Plus World Cup

  Trodelno profesionalno vpenjalo za vse vrste alpskih smuči. Nastavljivo po višini in po nagibu, 90° do 60°. Ta nastavitev vam omogoča brušenje brez napora! Širina čeljusti: 90 mm, razmik čeljusti je 100mm.
  Na zalogi

  169,95 €

  135,96 €

  - 20%
  novo