x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Ski Sharp Edge stroj za stransko brušenje robnikov + baterije

Več o izdelku

Details

Tekmovalci s to obdelavo robnika lahko trenirajo brez ponovne priprave na ekstremnih ledenih pogojih kar nekaj enot treninga, brez da bi se robnik dodatno obdeloval. Smuči so hitrejše kot pa smuči pripravljene z navadnimi pripomočki. Ekstremno ostrina in trajnost ostrine se podaljša. Je prenosljivo in na elektriko. Ima možnostjo prilagoditve kota ostrenja od 90 – 86 stopinj, po intervalih po 0.5°. Zagotovljena je najbolj gladka obdelava robnika, ne da bi pri tem odstranili veliko robnika. Orodje se lahko uporablja s štirimi različnimi keramičnimi brusnimi koluti (kamni). 

 • V kompletu je vključen keramični brusni kamen granulacije 180,
 • mali električni pretvorni + set baterij 12VDC,
 • torbica.

Dodatni kamni, ki so na razpolago:

 • Standardni (100)
 • World cup za SL in VSL (180)
 • Fini za DH in SG (800)
 • Super fini za DH in SG (1000)

Poglejte si video serviserja na delu, tukaj.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec SSE Equipement
Leto 2017
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

video
7768
Ski Sharp Edge stroj za stransko brušenje robnikov + baterije
1.799,95 €
Šifra: 10101SSE
Zaloga: Ni na zalogi
Ski Sharp Edge stroj za stransko brušenje robnikov je edinstven, zato ker je na elektriko in na baterije. Ima možnost uporabe najboljših kamnov za tekmovalno pripravo robnikov. Lažja uporaba je zato, ker je kamen pri strani in naprava se samo položi na drsno oblogo. Zaradi kvalitete brusnih kolutov se skoraj nič ne kadi in sam robnik je obdelan vrhunsko. En kamen zdrži za pripravo do 300 parov. Priložen je World Cup standardni brusni kamen granulacije 180 + mali električni pretvornik + set baterij 12VDC. Deluje povsod, tudi v Evropi ali Severni Ameriki. Napetost ima od 115V- 220V. Nastavitev stranskega naklona je po intervalih po 0.5° od 86° do 90°. Made in Canada.

Morda bi vas zanimalo

 • carrot by comax edge sharpener

  Carrot stroj za brušenje robnikov

  Carrot stroj za brušenje robnikov je inovativna naprava, ki vam prihrani čas pri servisu smuči. Stroj segreje robnik na cca 50˚C in rahlo ga »zakali«, zato robnik postane trši, tak pa zagotavlja daljšo časovno ostrino. Ima možnost nastavitve različnih kotov brušenja stranskega robnika ( 85° - 89° ). Za lažji transport in hranjenje je cel set priložen v zaščitnem kovčku. Na voljo so kamni različnih grobosti ( 80 - 500 ), zato lahko s tem strojem pripravite smuči tudi za največja tekmovanja. V setu je poleg priprave in dodatkov kamen grobosti 120 (za do 150 parov smuči) in kotnika 87° in 88°.
  Na zalogi
  1.100,00 €
 • Trione orodje za keramično brušenje robnikov

  Trione orodje za keramično brušenje robnikov

  Popolnoma prenovljena različica orodja za boljše delovanje. Ožja baza omogoča enostavno upravljanje naprave, za pripravo na vsako dirko, tudi za otroke, brez stika z vpenjalom. Novi kompaktni in lažji motor poveča stabilnost orodja na robniku. Ima večjo moč in omogoča bolj natančno delovanje. Električni pretvornik je manjši in lažji. Priložen je črni brusni kamen srednje granulacije. Deluje od 110v - 220v.
  Na zalogi
  1.899,95 €
  novo
 • Ski Sharp Edge stroj za stransko brušenje robnikov

  Ski Sharp Edge stroj za stransko brušenje robnikov

  Ski Sharp Edge stroj za stransko brušenje robnikov je na elektriko in brez baterij. Ima možnost uporabe najboljših kamnov za tekmovalno pripravo robnikov. Lažja uporaba je zato, ker je kamen pri strani in naprava se samo položi na drsno oblogo. Zaradi kvalitete brusnih kolutov se skoraj nič ne kadi in sam robnik je obdelan vrhunsko. En kamen zdrži za pripravo do 300 parov. Priložen je World Cup standardni brusni kamen granulacije 180. Deluje povsod, tudi v Evropi ali Severni Ameriki. Mali električni pretvornik ima napetost od 115V- 220V. Nastavitev stranskega kota je po intervalih po 0.5° od 86° do 90°. Made in Canada.
  Na zalogi
  1.799,95 €
  novo
 • Stroj za keramično obdelavo robnika - Wintersteiger Discman 4

  Stroj za keramično obdelavo robnika - Wintersteiger Discman 4

  Baterijski stroj Wintersteiger Discman 4 je ročna pripava za keramično brušenje robnikov smuči ali smučarskih desk. Keramični valji naredijo gladek oster robnik, ki nudi najboljši oprijem smuči na snegu ali ledu. Enostavna uporaba orodja in enostavna menjava kamnov. Disk je velik 35mm in naredi gladek rob, ki ostane oster dalj časa kot pri ročnem brušenju. Keramični disk je hiter in učinkovit in pobrusi minimalno količino robnika, s tem pa podaljša življensko dobo smuči.
  Na zalogi

  529,96 €

  499,96 €

  - 6%
  novo