x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Ščitniki za noge Slytech Shield, 2018

Več o izdelku

Details

Dolžine: S - 31 cm, M - 38 cm, L - 42 cm, PRO - 43 cm

Značilnosti:

 • Nova anatomska oblika,
 • multi DN - izbočene linije,
 • Glide kanali za drsenje
 • Slytech shield

Slytech Shield - je material narejen iz techno polimerov, zato so ščitniki ekstremno vzdržljivi in stabilni tudi na nizkih temperaturah.

Multi.DN - S povečanjem togosti lupine in uporabe več izbočenih linij, se poveča hitrost odboja in s tem tudi trenja, ki nastane med trkom z količkom.
Zato je hitrost prehoda med vratci višja.

Anatomska oblika lupine omogoča popoln in udobno prilegajoč ščitnik za noge ali roke športnikov.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Slytech
Leto 2018
Ščitnik za Noge
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

8319
Ščitniki za noge Slytech Shield, 2018
Od:

90,00 €

63,00 €

- 30%
Šifra: YSNSHGH-C
Zaloga: Na zalogi
Slytech SHIELD so ščitniki za noge, ki so narejeni iz najboljših polimerov, zaradi česar so izjemno stabilni in vzdržljivi, hkrati pa spodbujajo maksimalno drsenje v stiku z vrati, v najhladnejših nočeh ali v najtoplejših dneh. Ščitniki za noge oblažijo in omehčajo udarce ob stiku z količkom, primerni so za trening ali tekmo. Na voljo so v štirih dolžinah: S - 31 cm, M - 38 cm, L - 42 cm, PRO - 43 cm.
  • Bela/črna
   Bela/črna
  • Modra/rdeča
   Modra/rdeča
  • 42 cm
   42 cm
  • 43 cm
   43 cm
63,00 €
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • 38 cm

  Ščitnik za noge Slytech Shield Carbon

  Slytech Shield Carbon ščitniki za noge so world cup model, z odstranljivo podlogo na ježke. Narejeni so v kombinaciji z visoko tehnologijo, ki so jo prevzeli iz letalske industrije in iz visoko kvalitetnih materialov. Zaradi ogljikovih (karbonskih) vlaken so te ščitniki najbolj kakovostni in vam omogočijo veliko prednost, pri čemer trk z vrati ne povzroči prenosa energije na športnika. So izredno trpežni, a hkrati izredno lahki. Novi proizvodni proces zagotavlja veliko večjo vzdržljivost ščitnikov, kot ostali izdelki na tržišču.
  Na zalogi
  Cena od:
  153,99 €
 • Yellow

  Leki WC Racing ščitniki za koleno in golen

  Leki plastični ščitnik za koleno in golen - World Cup Racing. Ščitniki so dolgi 40cm. Podloženi notranji del omogoči udobno nošenje. Ščitnike lahko popolnoma prilagodite svoji nogi zahvaljujoč anotomski obliki in velikim velkro trakovom. Priložena je rdeča vrečka za shranjevanje ščitnika.
  Na zalogi
  Cena od:
  84,96 €
 • White

  Zandona tri-glide prilagodljivi ščitniki za noge

  Zandona ščitniki triglide so namenjeni za zaščito koleni in goleni pred udarci in trki, ki nastanejo pri smučanju in bližnjimi srečanji z količki. Lahko jih sami odrežete in prilagodite na željeno dolžino. Narejeni so iz močne plastike in imajo notranje oblazinjenje. Oblika in položaj trakov zagotavlja odlično stabilnost izdelka. Dimenzije in oblika ščitnikov so popolna kopija človeških udov.
  Na zalogi
  Cena od:
  63,92 €
  novo
 • 31 cm

  Slytech Assault ščitniki za noge 2016

  Slytech ščitniki za noge iz serije Assault so narejeni iz lahke, a zelo trde Zytel plastike. Oblikovani so za zmanjšanje poškodb in imajo natančno izdelane predele na mestih, kjer pride do udarcev. Ščitniki oblažijo in omehčajo udarce ob stiku z količkom, primerni so za trening ali tekmo. Imajo notranje oblazinjenje na ježke, ki se da odstraniti..
  Na zalogi
  Cena od:
  83,92 €
 • Leki ščitniki za noge carbon 4race, 42 cm

  Leki ščitniki za noge carbon 4race, 42 cm

  Leki 4race ščitniki za noge so sestavljeni iz najboljšega 100% karbona. Anatomska oblika in močni velkro trakovi omogočijo natačno prileganje vaši nogi. Med drugimi ga uporabljata tudi Felix Neureuther and Mikaela Shiffrin.
  Na zalogi

  319,95 €

  287,94 €

  - 10%
  novo