x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Rossignol smuči Hero Master DLC, 185 cm, 2019

Več o izdelku

Details

Kontaktirajte nas za posebno ceno za tekmovalce, klube in športna društva. Tukaj si lahko pogledate Rossignol tabelo v pdf za pomoč pri izbiri smuči. 

 • Vezi: LOOK PX 18 WC (Z 10-18), (brez montaže)
 • Plošča: R22 DLC - plošča je iz enega kosa, za boljši oprijem robnika ima metalni stranski del in metalni insert na sredini.
 • Dolžine/Radij: 185 cm (27 m)
 • Geometrija: 103/65/85
 • Tehnologije: Dynamic line control (DLC), System R22 DLC, Rectangular sidewall, Ash wood core, Titanal construction
 • Material (sredina): les (jesenovina)
 • Tovarniško brušene 0.7-1 ° na drsni ploskvi in 3° na stranskem robu.

Dynamic line control (DLC) uporabljajo najboljši smučarji, tudi svetovna prvakinja 2017 Tessa Worley. DLC je popolni hidravlični blažilec z pritrdilno točko na prednjem delu smuči. Omogoča smučanje brez obratnega "camber" učinka in večjo stabilnost med zavoji med vratci, boljši oprijem robnikov, na koncu zavoja dodatni pospešek.

dlm 

spx 15 rockerflex

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Rossignol
Dolžina Ne
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

video
8840
Rossignol smuči Hero Master DLC, 185 cm, 2019
2.499,99 €
Šifra: ROSSIMASTDLC19-C
Zaloga: Ni na zalogi
Rossignol Hero Master DLC (185 cm) je nova master smučka, ki uporablja tehnologijo DLC - Dynamic line control, ki prinaša moč in energijo v vseh okoliščinah in v vseh pogojih. Z integriranim središčnim vodilom, ki teče po celotni dolžini smuči, konstrukcija DLC odpravlja nepravilno upogibanje smučke, da zagotovi popolno stabilnost in dinamično kontrolo linij zavojev skozi celo progo. S Titanal sendvič konstrukcijo iz svetovnega pokala in novo R22 DLC podložno ploščo je ta smučka najbojše "orodje" za optimalno natančnost, ravnotežje in moč pri vašem smučanju. Smuči imajo radij 27 m.

Morda bi vas zanimalo

 • elan gsx world cup x plate 2018 1

  Elan GSX WC X Plate - VSL za Ski Cross, Master, 2019

  Elan GSX World Cup X Plate so smuči primerne za ski cross ali za masterje. Zagotavljajo dodatno hitrost in brutalen oprijem robnikov za tiste dolge, hitre veleslalomske zavoje. Tehnologije: RST sidewall, Response Frame Woodcore, Dual Ti in Conventional profil navdušujejo tudi najboljše veleslalomske dirkače. Konstruiranje je temeljilo na analizi prenosa sil. Vse to skupaj omogoča najboljši prenos sil z nog na sneg in s tem zagotavlja neverjetno odzivnost na najzahtevnejših tekmovalnih progah.
  Na zalogi
  Cena od:
  431,99 €
  novo
 • Rossignol smuči Hero Master (R21 WC) 2018

  Rossignol smuči Hero Master (R21 WC) 2018

  Rossignol smuči Hero Master (R21 WC) se ponašajo z isto konstrukcijo kot model za svetovni pokal. Smuči dolžine 185 cm imajo radij 23 m, dolžina 180 cm R21m, 175 cm pa R18m. Nova Prop tehnologija omogoča prilagajanje smuči za večjo kontrolo pri začetku zavojev in vrhunski prenos moči ter boljši stik robnikov. Power turn tip rocker naredi hitrejši začetek zavoja in bolj agresivne linije, medtem ko nova zaobljena konica izboljša porazdelitev teže in vztrajnost, saj je smučanje na robu še hitreje. Cascade tip tehnologija izboljšuje težo "zamaha" (swing weight) in zagotavlja popoln stik robnika, medtem ko World Cup Titanal sendvič konstrukcija in R21 WorldCup položna plošča prinašata stabilnost, ravnotežje in moč.
  Na zalogi
  Cena od:
  705,00 €
 • elan gsx fis world cup plate 2018

  Elan GSX FIS World Cup Plate, tekmovalne VSL smuči, 2019

  Elan GSX FIS Plate zagotavlja dodatno hitrost in brutalen oprijem robnikov za tiste dolge, hitre veleslalomske zavoje. Tehnologije: RST sidewall, Response Frame Woodcore, Dual Ti in Conventional profil navdušujejo tudi najboljše veleslalomske dirkače. Konstruiranje je temeljilo na analizi prenosa sil. Vse to skupaj omogoča najboljši prenos sil z nog na sneg in s tem zagotavlja neverjetno odzivnost na najzahtevnejših tekmovalnih progah.
  Na zalogi
  Cena od:
  431,99 €
  novo
 • Rossignol Hero Athlete FIS GS

  Rossignol smuči Hero Athlete FIS GS (R22), 2019

  Rossignol Hero Athlete FIS GS je nova veleslalom smučka, ki je odobrena iz strani F.I.S. Zasnovana je za športnike na elitni ravni in za tekmovalce. Rectangular sidewall omogoči hiter začetek zavoja, bolj agresivne linije, medtem ko nova zaobljena konica izboljša porazdelitev teže in popolni oprijem robnika po celi dolžini smučke. S Titanal sendvič konstrukcijo iz svetovnega pokala in novo R22 WC podložno ploščo je ta smučka najbojši način za optimalno natančnost, ravnotežje in moč pri vašem smučanju.
  Na zalogi
  Cena od:
  1.099,99 €
  novo