x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Leki ščitniki za noge carbon 4race, 42 cm

Več o izdelku

Details

Dolžina: 42 cm
Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Leki
Leto 2016
Ščitnik za Noge
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

6660
Leki ščitniki za noge carbon 4race, 42 cm

319,95 €

287,94 €

- 10%
Šifra: 365650012
Zaloga: Na zalogi
Leki 4race ščitniki za noge so sestavljeni iz najboljšega 100% karbona. Anatomska oblika in močni velkro trakovi omogočijo natačno prileganje vaši nogi. Med drugimi ga uporabljata tudi Felix Neureuther and Mikaela Shiffrin.
ALI
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Black

  Zandona tri-glide prilagodljivi ščitniki za noge

  Zandona ščitniki triglide so namenjeni za zaščito koleni in goleni pred udarci in trki, ki nastanejo pri smučanju in bližnjimi srečanji z količki. Lahko jih sami odrežete in prilagodite na željeno dolžino. Narejeni so iz močne plastike in imajo notranje oblazinjenje. Oblika in položaj trakov zagotavlja odlično stabilnost izdelka. Dimenzije in oblika ščitnikov so popolna kopija človeških udov.
  Na zalogi
  Cena od:
  63,92 €
  novo
 • Zandona tri-glide prilagodljivi ščitnik za noge, s karbonskimi trakovi

  Zandona tri-glide prilagodljivi ščitnik za noge, s karbonskimi trakovi

  Ščitnik Zandona je namenjen za zaščito kolena in goleni pred udarci in trki, ki nastanejo pri smučanju in bližnjimi srečanji z količki. Narejen je iz močne plastike in ima notranje oblazinjenje. Oblika in položaj trakov zagotavlja odlično stabilnost izdelka. Dimenzije in oblika ščitnika so popolna kopija človeških udov.
  Na zalogi pri dobavitelju

  135,00 €

  108,00 €

  - 20%
  novo
 • 38 cm

  Ščitnik za noge Slytech Shield Carbon

  Slytech Shield Carbon ščitniki za noge so world cup model, z odstranljivo podlogo na ježke. Narejeni so v kombinaciji z visoko tehnologijo, ki so jo prevzeli iz letalske industrije in iz visoko kvalitetnih materialov. Zaradi ogljikovih (karbonskih) vlaken so te ščitniki najbolj kakovostni in vam omogočijo veliko prednost, pri čemer trk z vrati ne povzroči prenosa energije na športnika. So izredno trpežni, a hkrati izredno lahki. Novi proizvodni proces zagotavlja veliko večjo vzdržljivost ščitnikov, kot ostali izdelki na tržišču.
  Na zalogi
  Cena od:
  153,99 €
 • 31 cm

  Slytech Assault ščitniki za noge 2016

  Slytech ščitniki za noge iz serije Assault so narejeni iz lahke, a zelo trde Zytel plastike. Oblikovani so za zmanjšanje poškodb in imajo natančno izdelane predele na mestih, kjer pride do udarcev. Ščitniki oblažijo in omehčajo udarce ob stiku z količkom, primerni so za trening ali tekmo. Imajo notranje oblazinjenje na ježke, ki se da odstraniti..
  Na zalogi
  Cena od:
  83,92 €