x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Elan GSX Team Plate, otroške smuči za VSL, 2017

Več o izdelku

Details

Smuči so v kompletu z okovjem in ploščo ali brez vezi. Montaža vezi ni vključena v ceno! Do te cene so upravičeni člani smučarskih klubov in društev, ter člani Masters ski teamov.

Vezi: ER 11.0 FreeFlex EVO ali +ER 17 FF EVO
Plošča: EP 11.5 DUO (11.5mm) ali EP 14WC
Geometrija: 104/65/85
Dolžine/Radij: 166cm(19.8m), 174cm(21.9m), 182cm(25m)
Profil: Amphibio
Tehnologije: Powerspine, RST sidewall, Response, Frame Woodcore, Dual Ti

Smuči brez vezi imajo FIS podložno ploščo!

 

Profil Amphibio®, brezkompromisna inovacija, ki ponuja prednosti tehnologij Rocker in Camber hkrati, se širi v Elanove glavne smučarske kategorije. Profil Amphibio® kot skupek vseh najboljših tehnologij in inovacij jamči izvrstne vozne lastnosti in dviguje pričakovanja vseh smučarjev na vseh smučarskih terenih.

Power Spine tehnologija, genetska evolucija konstrukcije tekmovalnih smuči, s svojo hrbtenico in kostmi, zagotavlja boljši oprijem in torzijsko stabilnost, Amphibio profil pa dovoljuje hitrejše vstopanje v zavoj, lahkotno zavijanje in oprijem robnika naenkrat.

Trša tekmovalna DualTi ojačitev zagotavlja nadstandardni oprijem robnikov in odzivnost za izredno precizno hitro smučanje.

 

 

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Elan
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

5793
Elan GSX Team Plate, otroške smuči za VSL, 2017
Od:

365,95 €

234,21 €

- 36%
Šifra: AA1AES15-C
Zaloga: Ni na zalogi
Elan GSX Team Plate smučka prinaša dodatno hitrost in izvrsten oprijem robnikov za tisto zahtevano odzivnost, ki jo potrebujejo tekmovalci na najtežjih mladinskih veleslalomskih progah. Oborožene z levo in desno konstrukcijo, Power Spine tehnologijo in Amphibio® profilom so te smuči mlajši brat GSX FIS smuči.

Morda bi vas zanimalo

 • Elan GSX Team Plate 2018

  Elan GSX Team Plate, otroške smuči za VSL, 2019

  Elan GSX Team Plate smučka prinaša dodatno hitrost in izvrsten oprijem robnikov za tisto zahtevano odzivnost, ki jo potrebujejo tekmovalci na najtežjih mladinskih veleslalomskih progah. Oborožene so z Early Rise Rocker profilom in tehnologijam kot so: RST sidewall, Response Frame Woodcore, Dual Ti.
  Na zalogi
  Cena od:
  239,99 €
  novo