x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Elan GSX FIS Plate, tekmovalne VSL smuči (2014/2015)

Več o izdelku

Details

Smuči so v kompletu z okovjem in ploščo ali brez. Montaža vezi ni vključena v ceno!
Do te cene so upravičeni člani smučarskih klubov in društev, ter člani Masters ski teamov. Velja plačilo po predračunu + poštnina!

Vezi: ER 17.0 FreeFlex Pro, +ER 20 PRO ali brez (smuči brez vezi imajo podložno ploščo)
Plošča: EP 14 WC
Profil: Amphibio
Radij: 183,188cm>30m ,190,195cm>35m
Dolžine: 183cm, 188cm, 190cm, 195cm
Geometrija: FIS approved
Tehnologije: Power Spine, RST sidewall, Response Frame Woodcore, Dual Ti

 

Profil Amphibio®, brezkompromisna inovacija, ki ponuja prednosti tehnologij Rocker in Camber hkrati, se širi v Elanove glavne smučarske kategorije. Profil Amphibio® kot skupek vseh najboljših tehnologij in inovacij jamči izvrstne vozne lastnosti in dviguje pričakovanja vseh smučarjev na vseh smučarskih terenih.

Power Spine tehnologija, genetska evolucija konstrukcije tekmovalnih smuči, s svojo hrbtenico in kostmi, zagotavlja boljši oprijem in torzijsko stabilnost, Amphibio profil pa dovoljuje hitrejše vstopanje v zavoj, lahkotno zavijanje in oprijem robnika naenkrat.

Trša tekmovalna DualTi ojačitev zagotavlja nadstandardni oprijem robnikov in odzivnost za izredno precizno hitro smučanje.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Elan
Dolžina Ne
Količina Ni podatka
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

2532
Elan GSX FIS Plate, tekmovalne VSL smuči (2014/2015)
545,00 €
Šifra: AA1Z5614
Zaloga: Ni na zalogi
Elan GSX FIS Plate zagotavlja dodatno hitrost in brutalen oprijem robnikov za tiste dolge, hitre veleslalomske zavoje. Vsebuje levo in desno konstrukcijo, Power Spine tehnologijo in Amphibio® profil, kar navdušuje tudi najhujše veleslalomske dirkače. Elanova serija Race vsebuje prve tekmovalne smuči z resnično levo in desno konstrukcijo. Konstruiranje je temeljilo na analizi prenosa sil, rezultat pa je kombinacija tehnologije Power Spine, profila Amphibio® ter nesimetričnih konic in repa. Vse to skupaj omogoča najboljši prenos sil z nog na sneg in s tem zagotavlja neverjetno odzivnost na najzahtevnejših tekmovalnih progah.