x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Croc GS WC FIS smuči

Več o izdelku

Details

Vsem tekmovalcem in imetnikom modre kartice umogočamo nakup po nižjih cenah. Če še niste v B2B klubu, ustvarite nov račun in nas o tem obvestite. Najkasneje naslednji dan boste imeli dostop do nižjih cen. Vsem smučarjem, ki bodo tekmovali na smučeh Croc, samo podjetje ponuja tudi denarne nagrade glede na doseženo mesto na tekmovanju. Npr: Za zmago na državnem prvenstvu tekmovalec prejme 500 EUR, pod pogojem da je FIS pribitek manj ali enako 29 točk. Točen cenovni razpon bonusa si prav tako lahko ogledate na tej povezavi kjer so zapisani dobitki na vseh FIS tekmovanjih.
V  smučarski sezoni 2015/2016 so smuči Croc že preizkusili nekateri svetovno uspešni smučarji, med njimi tudi Slovenec Miha Kürner, ki je na NJC slalomu v Soldi v Italiji zmagal.

Pri izbiri prave kombinacije trdote, vezi in plošče boste morali upoštevati vašo težo, višino, stopnjo fizične moči, tehnično znanje smučanja, nastavitve in vrsto snežne podlage ter zahtevnost proge.

Croc Veleslalom WC FIS 188 cm (ženske WorldCup smuči)
Radij: 30 m
Geometrija: 98 / 65 / 83
Trdota (stiffness): 59 - 72 = zelo trde do zelo mehke

Dekleta WC/EC/< 40 FIS točk - trde in zelo trde. U16 - srednje in trde, za reativno majhna dekleta pa mehke ali bolj mehke. 
Močni fantje U16 trde in zelo trde, za ostale U16 srednje do zelo trde. Za manjše dečke U16 pa mehke ali srednje.
Te smuči so primerne tudi za kategorijo U14 , zelo mehke za deklice in mehke za fante.
Zelo močni tekmovalci lahko uporabite ALU ploščo.
Za netekmovalce je primerna trdota mehka ali zelo mehka.

Croc Veleslalom WC FIS 195 cm (moške WorldCup smuči)
Radij: 35 m
Geometrija: 96 / 65 / 81
Trdota (stiffness): 46 - 53 = zelo trde do srednje, 55-59 mehke in zelo mehke

Za fante WC/EC priporočamo zelo trde in trde, za tiste z manj FIS točk kot 30 pa trde in srednje. En par je pa lahko mehek do zelo mehek, če gre za mehko in ravno sneženo podlago.
Če ima smučar 3 pare smuči priporočamo en par trdih in 2 para mehkih ali zelo mehkih.
V največ primerih je najboljša izbira Alu plošča, vendar je tudi Marker Piston plošča dobra izbira, posebej če gre za mehko in ravno sneženo podlago.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Croc
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

6957
Croc GS WC FIS smuči
1.048,90 €
Šifra: CROCGSFIS-C
Zaloga: Ni na zalogi
Dobavljivost: 14 dni
Croc GS FIS smuči za veleslalom so ročno izdelane v Avstriji po vaših zahtevah. Sami lahko izberete željeno trdoto smuči, vrsto vezi, vrsto podložne plošče in dolžino. Sestavljene so iz najbolj izbranih in najbolj kvalitetnih materialov: vinilni fenol / titanal aluminij / karbon / lesena sredica / sendvič konstrukcija / racing topsheet / tekmovalna drsna obloga / tekmovalni robniki. Smuči so v setu s Piston ali Croc ALU podložno ploščo in Marker Xcell vezmi.