x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

CEP No Show stopalke

Več o izdelku

Details

Za podaljšanje življenjske dobe nogavic priporočamo pranje z detergentom za funkcijska oblačila Holmenkol Textile Wash + Active Dry !!!

LAHKOTNEJŠI GIBANJE – BOLJŠE POČUTJE
Nogavice so izjemno pomemben del športne opreme, ki vam lahko pomaga do lahkotnejšega gibanja in boljšega počutja. Glavne karakteristike so dodatna ojačitev na predelu Ahilove tetive, natančen oprijem stopalnega dela, ki preprečuje drgnjenje in možnost nastanka žuljev ter povečana stabilnost v gležnju ter stopalu.

Kratke nogavice CEP ne vsebujejo kompresije in so idealno dopolnilo nogavčkom CEP. Za optimalno izboljšanje prekrvavitve nog še vedno priporočamo običajne kompresijske nogavice  ali nogavčke CEP v katere je vdelana medi tehnologija izdelave kompresijskih oblačil.

Prednosti, ki vam jih prinaša uporaba kratkih nogavic Cep:

 • preprečujejo nastajanje žuljev,
 • povečajo stabilnost,
 • omogočajo dodatno udobje,
 • rahlo povečajo pretok krvi v stopalnem delu noge.

OPORA ZA AHILOVO TETIVO
Dodatne ojačitve na območju Ahilove tetive preprečujejo poškodbe in vnetja tetive.

OBLAZINJEN PODPLAT
Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otiščancev.

VENTILACIJSKI KANALI
Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

3-D OPRIJEM
Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

SREBROVI IONI
Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

»MADE IN GERMANY« IN STANDARD ÖKO-TEX 100
Kratke športne nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

MATERIAL: 89% poliamid in 11% elastan

Da bi izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg stopala v srednjem delu in številko noge.

ŽENSKE Številka noge Obseg stopala CEP številka
  35 - 37 20.5 - 23.5 cm II
  38 - 40 22 - 25 cm III
  41 - 43 23.5 - 26.5 cm IV

 

MOŠKI Številka noge Obseg stopala CEP številka
  39 - 41 23.5 - 26.5 cm III
  42 - 44 25 - 28 cm IV
  45 - 47 26.5 - 29.5 cm V
Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Cep
Barva Bela, Črna, Modra, Roza, Vijolična
Velikost Ne
Količina Ni podatka
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

5817
CEP No Show stopalke
Od:

16,90 €

16,39 €

- 3%
Šifra: WP56P0-C
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
Dobavljivost: 2 dneva
CEP stopalke Dynamic+ so nizke športne nogavice najvišje kvalitete, anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. Razvoj kratkih nogavic temelji predvsem na želji uporabnikov, da bi kakovostno izdelan stopalni del kompresijskih nogavic CEP prenesli tudi v izdelavo nizkih nogavic.
  • Bela/črna
   Bela/črna
  • Črna/siva
   Črna/siva
  • Limeta/modra
   Limeta/modra
  • Limeta/roza
   Limeta/roza
  • Oranžna/modra
   Oranžna/modra
  • Oranžna/roza
   Oranžna/roza
  • S.modra/roza
   S.modra/roza
  • S.modra/zel.
   S.modra/zel.
  • Moški
   Moški
  • Ženske
   Ženske
16,39 €
Pri vsakem naročilu cep prejmete darilo: Textile wash detergent za funkcijska oblačila.
Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Lime green/blue

  Cep Dynamic+ nizke nogavice

  Cep Dynamic+ nizke nogavice so primerne za vse športne aktivnosti. Višina nogavic je univerzalna, med višino stopalk in višino kratkih nogavic. Poseben način pletenja okrog stopalnega dela in funkcionalno oblazinjeni deli zagotavljajo maksimalno udobje in preprečujejo nastanek žuljev. Nogavice so zračne ter odlično uravnavajo toploto in vlago nog, popolnoma se prilegajo nogi in poskrbijo za vaše udobje.
  Na zalogi
  Cena od:
  17,90 €
  novo
 • H.blue/green

  CEP dynamic+ kratke športne nogavice

  CEP kratke nogavice so najbolj vroči nov trend med športnimi nogavicami. Imajo kompresijo v srednjem stopalnem delu in se popolnoma prilegajo vaši nogi, za popolno udobje. So izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo, ki zagotovili optimalno upravljanje toplote in vlage. CEP Kratke nogavice so popolna vse-vsestranske in lahko jih nosite pri vseh športih. Lahko jih nosite samostojno ali za popolno kombinacijo, s CEP nogavčki.
  Na zalogi
  Cena od:
  19,30 €
  novo
 • Cep dynamic+ merino kratke pohodniške nogavice

  Cep dynamic+ merino kratke pohodniške nogavice

  Čudovit razgled, kristalno čist zrak in neverjetna lepota gorskega sveta – pohodništvo in alpinizem sodita med najbolj priljubljene načine aktivnega preživljanja prostega časa. Za brezskrben odhod na pot je kakovostna oprema bistvenega pomena, saj se med dolgimi vzponi in sestopi noge in podplati lahko zelo hitro utrudijo. Če se vam naredijo žulji, vsak korak postane prava muka.
  Na zalogi
  Cena od:
  24,24 €
  novo
 • CEP pro+ ULTRALIGHT tekaške kompresijske nogavice

  CEP pro+ ULTRALIGHT tekaške kompresijske nogavice

  Kompresijske nogavice CEP so v letošnjem letu dobile tudi svojo ultra LAHKO izvedbo, z večjo stopnjo kompresije, ter tanjšim tkanjem. Te ultra lahke kompresijske nogavice so najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. To omogoča zahtevnim športnikom, ki želijo še boljši rezultat, lahkotnejše gibanje in optimalen nastop. Primerne so za ambiciozne športnike, ki uporabljajo tesno prilegajoče športne čevlje.
  Na zalogi
  Cena od:
  53,10 €
  novo
 • Lime green/pink

  CEP pro+ 2.0 tekaške kompresijske nogavice

  CEP pro+ 2.0 tekaške kompresijske nogavice imajo poleg novih barv tudi posebno tkanje v predelu gležnja in prstov, ki preprečuje nagubanje tkanine. Zato so nogavice še bolj udobne, ena od prednosti je tudi dodatna stabilizacija noge v predelu gležnja.Kompresijske nogavice so tkane z medi kompresijo za odlično podporo in neprimerljivo udobje. Kompresija zmanjšuje vibracije in izboljša koordinacijo. To stabilizira mišice in sklepe ter skupaj s povečanim pretokom krvi omogoči največji dotok kisika. Poveča se vam moč in vzdržljivost ter pomaga pri preprečevanju poškodb.
  Na zalogi
  Cena od:
  47,48 €
  novo