x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Augment Slalom FIS WC smuči

Več o izdelku

Details

Vsem tekmovalcem in imetnikom modre kartice umogočamo nakup po nižjih cenah. Če še niste v B2B klubu, ustvarite nov račun in nas o tem obvestite. Najkasneje naslednji dan boste imeli dostop do nižjih cen.
Vsem smučarjem, ki bodo tekmovali na smučeh Augment, samo podjetje ponuja tudi denarne nagrade glede na doseženo mesto na tekmovanju. Npr: Za zmago na državnem prvenstvu tekmovalec prejme 500 EUR, pod pogojem da je FIS pribitek manj ali enako 29 točk. Točen cenovni razpon bonusa si prav tako lahko ogledate na tej povezavi kjer so zapisani dobitki na vseh FIS tekmovanjih.
V  smučarski sezoni 2015/2016 so smuči Augment že preizkusili nekateri svetovno uspešni smučarji, med njimi tudi Slovenec Miha Kürner, ki je na NJC slalomu v Soldi v Italiji zmagal.

Pri izbiri prave kombinacije trdote, vezi in plošče boste morali upoštevati vašo težo, višino, stopnjo fizične moči, tehnično znanje smučanja, nastavitve in vrsto snežne podlage ter zahtevnost proge.

Augment Slalom WC FIS 155 cm (ženske Word Cup smuči)
Radij: 11m
Geometrija: 112 / 65.5 / 98
Trdota (stiffness): 49 - 60 = zelo trde do zelo mehke

Dekleta WC/EC/< 40 FIS točk - trde in zelo trde. U16 - srednje in trde, za reativno majhna dekleta pa mehke ali bolj mehke. Deklice U14 zelo mehke do srednje mehke.
Fantje U16 trde in zelo trde. Za manjše dečke mehke in zelo mehke. Fantje U14 mehke ali srednje.
Za netekmovalce je primerna trdota mehka ali zelo mehka.

Augment Slalom WC FIS 158 cm (ženske Word Cup smuči)
Radij: 12m
Geometrija: 114 / 66 / 99
Trdota (stiffness): 49 - 60 = zelo trde do zelo mehke. Ne priporočamo uporabe smuči za kategorijo deklic U14, tudi za U16 so primerne le za zahtevnejše tekmovalke.

Dekleta WC/EC/< 40 FIS točk - trde in zelo trde. U16 - srednje in trde, za reativno majhna dekleta pa mehke ali bolj mehke. 
Fantje U16 trde in zelo trde. Za manjše dečke mehke in zelo mehke. 
Za netekmovalce je primerna trdota mehka ali zelo mehka.

Augment Slalom WC FIS 165 cm (moške Word Cup smuči)
Radij: 12.5 m
Geometrija: 118 / 67 / 103
Trdota (stiffness): 36 - 50 = zelo trde do zelo mehke. 

Za fante WC/EC/<40 FIS točk priporočamo trde in zelo trde smuči. Za dečke U16 so primerne srednje ali mehke smuči. Če je smučar manjši v U16 kategoriji priporočamo mehke ali zelo mehke.

Lastnosti

Lastnosti

Leto 2018
Proizvajalec Croc
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

6955
Augment Slalom FIS WC smuči
1.003,90 €
Šifra: CROCSLFIS-C
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
Dobavljivost: 14 dni
Augment WC FIS smuči za slalom so ročno izdelane v Avstriji po vaših zahtevah. Sami lahko izberete željeno trdoto smuči, vrsto vezi, vrsto podložne plošče in dolžino. Sestavljene so iz najbolj izbranih in najbolj kvalitetnih materialov: vinilni fenol / titanal aluminij / karbon / lesena sredica / sendvič konstrukcija / racing topsheet / tekmovalna drsna obloga / tekmovalni robniki. Smuči so v setu s Piston podložno ploščo in Marker Xcell vezmi.