x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Vrednostni bon za 100 Eur

Več o izdelku

Details

V kolikor bi se odločili naročiti vrednostni bon, lahko to storite na naslednje načine:

  • naročilo bona v spletni trgovini
  • nakup v prostorih Tesma sport v Seničnem

Na voljo so vrednostni boni v vrednosti 25€, 50€ ali 100€, ki jih lahko koristite za nakup vseh izdelkov iz našega prodajnega programa. Vrednostni boni se seštevajo (kar pomeni, da lahko podarite npr. bonus v vrednosti 175€).

Posamezni vrednostni bon se lahko uporabi le pri enem nakupu, lahko za več izdelkov in ni omejen na določene izdelke. Unovčljiv je pri spletnih nakupih kot koda za popust ali v naši trgovini.

Vrednostni bon pošljemo po navadni pošti, v roku 2 do 3 dni in bo pričel veljati ob datumu pošiljanja. Veljavnost bona je 90 dni. V kolikor ga potrebujete hitreje, ga lahko natisnite tudi doma. Prosimo vas le, da nam to napišite v komentar naročila. Vrednostni bon bo poslan v PDF obliki preko elektronske pošte.

Če boste nakupili več kot je vrednost vašega bona, lahko presežen znesek plačate z eno izmed ponujenih plačilnih možnosti. Na vrednostnem bonu je napisana številka bona s katero boste vnovčili vaš darilni bon in datum veljavnosti bona, ter žig trgovine. Bon ni prenosljiv!

Vrednostnega bona v nobenem primeru ne morete zamenjati za denar.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Tesma sport
Barva Ne
Količina Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

7677
Vrednostni bon za 100 Eur
100,00 €
Šifra: BON100
Zaloga: Na zalogi
Vrednostni bon za nakup na www.tesmasport.si je odlično darilo, ki ga lahko ga poklonite svojim najbližjim. Bon je unovčljiv je pri spletnih nakupih kot koda za popust ali v naši trgovini.
ALI
Brezplačna Dostava
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.