x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Varstvo osebnih podatkov
Lastnik in zbiratelj podatkov spletne trgovine je Tesma sport d.o.o., Senično 62, 4294 Križe. Tesmasport d.o.o. se zavezuje k ščitenju zasebnosti uporabnikov spletne trgovine ter k skrbi za optimalno tehnološko podporo tej varnosti. Vaše naročilo (pogodba) je napisano v slovenskem jeziku in bo hranjeno v Tesma sport d.o.o. v pisni ter elektronski obliki in obravnavano kot poslovna tajnost. Prenos vseh osebnih podatkov je zaščiten z varnim SSL protokolom.

Privolitev
Z uporabo spletne trgovine uporabnik soglaša z načini uporabe podatkov, ki so opisani v izjavi o zbiranju osebnih podatkov. Z registracijo uporabnik dovoljuje, da Tesma sport d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov uporabnika obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Tesma sport d.o.o. zagotavlja, da osebne podatke uporabnikov spletne trgovine in vse ostale podatke zbrane v postopku registracije ščiti pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni. Podatki o nakupih se zbirajo z namenom dostave naročenih izdelkov, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij. 

Zbiranje osebnih podatkov
Za nakupovanje v spletni trgovini se uporabnik lahko prijavi z uporabniškim imenom in geslom. Prijava z uporabniškim imenom in geslom je možna zgolj po predhodni registraciji pri kateri v prijavni obrazec vnesete elektronski naslov in geslo. Ostale podatke, kot so ime, priimek, naslovi za dostavo, naslov za plačilo in morebitne podatke za pravno osebo lahko vnesete šele v postopku oddaje naročila. Tesma sport lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni trgovini. Ponudnik te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne trgovine Tesmasport in optimizacijo.

Sprememba osebnih podatkov
Uporabnik lahko kadarkoli spremeni svoje osebne podatke, naslov za dostavo in naslov na plačilo. To stori tako, da se prijavi v spletno trgovino in obišče Nadzorno ploščo.

Uporaba osebnih podatkov
Ponudnik zbira podatke na spletni trgovini z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev. Ponudnik lahko uporabi podatke uporabnikov tudi za  namene internih tržnih raziskav, obveščanja strank o novostih na spletni trgovini, obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi spletna trgovina.

Razkritje osebnih podatkov
Ponudnik (Tesma sport d.o.o.) brez privolitve uporabnika ne bo razkril njegovih osebnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, ko je to potrebno zaradi skladnosti s pravnimi obveznostmi, ki jih nosi Tesma sport d.o.o. Kljub dostopu do Vaših podatkov, ki ga v takšnem primeru imajo tretje osebe, pa jih le-te ne smejo uporabljati v nobene druge namene kot je omenjena storitev svetovanja ter jih morajo ne glede na to obdelovati v skladu z veljavnim zakonom o varovanju osebnih podatkov, razen v primeru Vaše eksplicitne privolitve v drugačen tip obravnave.

Tesma sport d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

Piškotki: Ta spletna stran vsebuje t.i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani. Tesmasport d.o.o. ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani. Za namene statistike si Tesma sport d.o.o. pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika, predvsem pa ne pridobiva IP naslova obiskovalcev. Kakršnokoli spremembo upravljanja spletne strani bomo objavili na tem mestu. Strežnik, na katerem se nahaja ta spletna stran, je ustrezno zavarovan. 

Seznam piškotkov

Ime Uporaba Expires
frontend Id uporabnikove seje seja
frontend_cid   seja
external_no_cache Oznaka ali se uporablja cache (shramba) seja
_ga Google Analytics – Statistika ogledov strani dve leti
_gat Google Analytics seja
cc_advertising Označuje ali se uporabnik strinja z uporabo oglaševalskih piškotkov  eno leto
cc_analytics Označuje ali se uporabnik strinja z uporabo piškotkov za namene analiz  eno leto
cc_necessary Piškotki, ki so potrebni za delovanje strani  eno leto
cc_other Označuje ali se uporabnik strinja z uporabo ostalih piškotkov  eno leto
cc_social Označuje ali se uporabnik strinja z uporabo piškotkov za družabne strani  eno leto

Veljavnost
Vsa določila o zagotavljanju varnosti vaših osebnih podatkov se nanašajo zgolj na uporabo v okvirih spletne trgovine in ne veljajo za strani, do katerih je moč dostopati preko povezav, ki jih je moč najti na tesmasport.si. Strani, do katerih je moč dostopati preko teh povezav imajo svoja določila o varovanju osebnih podatkov, s katerimi se seznanite pred uporabo spletne strani.