x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za nakupe nad skupno vrednostjo 80 Eur vam podarimo poštnino mi. V znesek 80 Eur se vračunajo samo cene izdelkov, brez vrednosti poštnine. Posebne storitve se plačajo dodatno po uradnem ceniku Pošte Slovenije. Če izberete za dostavo GLS ni dodatnih stroškov.

CENA pošiljanja paketov z GLS in s Pošto Slovenije je enotna, 4.00 eur (DDV je vključen).

DOSTAVA

Pošta Slovenije - naročila potrjena do 14.00 bodo s Pošto odposlana še isti dan, predvidena dostava bo še naslednji delovni dan.
GLS - naročila potrjena do 09.00 bodo z GLS odposlana isti dan, predvidena dostava bo še naslednji delovni dan.

Za pošiljke plačane z gotovino ob prevzemu, ni dodatnih stroškov.

SLEDENJE pošiljki, je možno naslednji dan od opreme paketa.

DOBAVNI ROK

Priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v obdelavi.
Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. V ta namen bomo med rednim delovnim časom ob 8. uri in ob 16. uri preverjali prilive na transakcijski račun podjetja. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8. uri po prejemu potrdila o plačilu.
Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.

DOSTAVA NA IZBRANI NASLOV

Dostavljamo vse dneve, razen ob nedeljah in praznikih. GLS ne dostavlja paketov ob vikendih in praznikih! Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov v višja nadstropja stanovanjskih zgradb in zagotoviti pomoč.
Če želite pošiljko sprejeti na svojem službenem naslovu, jo bo ne glede na to, da gre za vaše osebno naročilo, Pošta Slovenije izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v podjetju. Priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite in tudi uredite vse potrebno glede plačila, vkolikor ste izbrali plačilo ob dostavi. V primeru težav se obrnite na najbližjo enoto Pošte Slovenije in se dogovorite za dostavo.

Pri dostavi s hitro pošto GLS morate biti ob predaji pošiljke prisotni na naslovu, ki ste ga podali.
Po navadi je dostava v dopoldanskem času okoli 10.00-12.00, če pa želite, se lahko predhodno po e-pošti ali preko telefona dogovorite za dostavo popoldan.
* GLS - Telefon: 01 500 11 50 ali 01 500 11 90. Na njihovi spletni strani v desnem kotu boste našli aplikacijo za sledenje, kjer vnesete številko svojega paketa.

OSEBNI NAKUP V NAŠI TRGOVINI
Čeprav prisegamo na spletno prodajo, še vedno lahko kupujete tudi v naši trgovini. Oddajte prednaročilo preko spleta in opravite nakup po ugodnih spletnih cenah v trgovini. V kolikor izdelka ne boste kupili v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za izdajo, bomo naročilo stornirali.
Prosimo, da upoštevate, da moramo izdelke z oznako Rok dobave (št. dni) najprej pripeljati na naše prodajno mesto. Takoj, ko bodo na voljo, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto ali po telefonu.
Naša trgovina in izdajno mesto sta odprta vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 16.00 uro. Na naslovu Tesma sport d.o.o., Senično 62, 4294 Križe.

DODATNA VPRAŠANJA IN ODGOVORI
Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, obiščite stran z odgovori na pogosta vprašanja ali vprašanje posredujte na naslov [email protected]