x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Športne kompresijske nogavice CEP pro+ za golf

Več o izdelku

Details

Za podaljšanje življenjske dobe nogavic priporočamo pranje z detergentom za funkcijska oblačila Holmenkol Textile Wash + Active Dry !!!

Natančno odmerjena kompresija vašim mišicam zagotavlja kar največji dotok kisika in energije, s tem poveča vašo moč in vzdržljivost. Za igralce golfa od začetnikov do rekreativnih in profesionalnih igralcev. Na področju golfa so CEP športne kompresijske nogavice edinstvene.

VEČ ENERGIJE TER VEČJA VZDRŽLJIVOST PREPREČUJETA OBČUTEK "TEŽKIH NOG"
Izboljšana prekrvavitev se izraža v učinkovitejšem dotoku kisika ter hranilnih snovi v mišice, hkrati pa so odpadne snovi (kisline, laktati, toksini) hitreje odstranjeni iz krvnega obtoka. Posledično se izboljša mišična predstava in občutek “težkih nog” postane preteklost – noge ostanejo fit ter polne energije tudi po dolgem dnevu na golf igrišču.

MEDI TEHNOLOGIJA
Prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije. Najnaprednejša tehnologija tkanja "made by medi", številka 1 na področju medicinske kompresije, nam omogoča, da kompresijska vlakna v nosilni material vtkemo izjemno natančno in točno tja, kjer je to potrebno.
Rezultat: fiziološko optimalen profil pritiska, ki poveča vašo moč in vzdržljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo.

PREVENTIVNA VLOGA
Vse zgoraj naštete prednosti predstavljajo učinkovito preventivo pri športu, saj vaše noga ostanejo sveže in spočite, vi pa se lahko posvetite športu. Kompresija sprosti žilni sistem, ki je pri dolgotrajni hoji ali stanju pri miru močno obremenjen.

  • medi kompresija & Additus+ System,
  • anatomsko oblikovan stopalni del zagotavlja popolno udobje v čevljih za golf,
  • široka zgornja elastika za povečano udobje,
  • preprečujejo neprijetni vonj,
  • sistem uravnavanja vlage hitro odstrani pot,
  • posebno blago zagotavlja učinkovito zračenje,
  • ojačan predel Ahilove tetive stimulira tetivo in zmanjšuje težave,
  • oblikovano proti žulji.

Istočasno te visokotehnološke nogavice obremenitve enakomerno porazdelijo preko napetih mišic in tetiv, kar pripomore k večji natančnosti in boljšemu izkoristku celotnega procesa gibanja ter pomaga preprečevati težave, ki nastanejo zaradi preobremenitev.

-Dodatne ojačitve na območju Ahilove tetive preprečujejo poškodbe in vnetja tetive.
Kompresija je 100% na področju gležnjev, 80% na področju meč ter znižana v predelu kolena, kar zagotavlja najvišjo učinkovitost.
-Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otiščancev.
-Ventilacijski kanali nogam zagotavljajo prijetno zračnost.
-Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.
-Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

»MADE IN GERMANY« IN STANDARD ÖKO-TEX 100
Športne kompresijske nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

MATERIAL

85 % poliamid
15 % elastan

ŽENSKE
Številka čevljev
Obseg meč CEP številka
  35-37 25-31 cm II
  38-40 32-38 cm III
  41-43 39-44 cm IV

 

MOŠKI Številka čevljev Obseg meč CEP številka
  39-41 32-38 cm III
  42-44 39-44 cm IV
  45-47 44-50 cm V

 

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Cep
Barva Bela, Črna, Modra
Velikost Ne
Količina Ne
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

4574
Športne kompresijske nogavice CEP pro+ za golf
Od:

49,98 €

47,48 €

- 5%
Šifra: WP5103-C
Zaloga: Ni na zalogi
Kompresija CEP nogavic za golf spremeni osnovno napetost vaših mišic v nogah. Posledično se to izraža v stabilizaciji sklepov in tetiv, izboljša vašo koordinacijo. Vaš korak bo tako stabilen tudi po dolgem dnevu igranja golfa, kar je predpogoj za natančen udarec ter izjemne rezultate prav do zadnje luknje.