x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Polarizirana smučarska očala Shred Tastic - PASTEL

Več o izdelku

Details

Dvojno steklo: Smoke Polar DL (DLETASDD12) - Nodistortion
Notranje steklo je prozorno, zunanje je dimno polarizirano
Kategorija: S2 - za sončne in pretežno oblačne razmere
Prosojnost: 22%

Polarizirana stekla izničujejo zaslepljujoče odboje svetlobe in s tem izboljšajo sliko ter zmanjšajo utrujenost oči. Stekla zagotavljajo odstranitev motečih odbojev ter popolno zaščito oči pred škodljivimi UV žarki, hkrati pa povečujejo kontrast in zaznavnost globine. Barvna slika kljub večji zaščiti ostaja enaka. Stekla so primerna za močne sončne, do pretežno oblačne razmere na snegu in ob vodi.

NoDistortion - tradicionalna dvojna stekla so zaprta zrakotesno, da se prepreči zamegljevanje in pronicanje vlage med stekli. Ampak potem, ko v hribih pridobite ali izgubite višino, tlak povzroči da se stekli zakrivita in naredita popačeno sliko (distorzijo).
Tako smo oblikovali majhen ventil za izenačevanje tlaka med lečami in izven nje. Ta Poron filter obdrži vlago zunaj. Kot rezultat, leča se ne deformira in vaša slika je vedno kristalno čista.

 

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Shred
Barva Modra, Vijolična
Stil Ni podatka
Model Tastic & Yoni
Vrsta leče Cilindrična (ravna)
Velikost Srednja
Kategorija prepustnosti S2 - srednja leča
Značilnosti leče Polarizirana
Rezervna leča na voljo Da
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

1896
Polarizirana smučarska očala Shred Tastic - PASTEL

119,90 €

77,93 €

- 35%
Šifra: DGOTASD12P
Zaloga: Ni na zalogi
Smučarska očala lahko uporabite v sončnih in pretežno oblačnih razmerah in za smučanje v visokogorju. Velikost okvirja je za manjše in srednje obraze. Tastic ponuja čiste linije in odlične optične zmogljivosti, upogljiv poliuretanski okvir, ki je zasnovan za univerzalni oprijem. Cilindrična stekla so enostavno zamenljiva za optimalne dosežke v različnih svetlobnih pogojih.