x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Smučarska očala Shred Stupefy Shrasta (CBL/blast), 2018

Več o izdelku

Details

Dvojna sferična leča: CBL/blast green, contrast boosting
Kategorija: S2 - primerna za sončne in delno oblačne pogoje
Prosojnost VLT: 25%

CBL green leče - kontrastne (contrast boosting) leče filtrirajo modro svetlobo ter hkrati povečajo kontrast. Izboljša se tudi globina zaznavanja v oblačnih ali v senčnih pogojih.

Lastnosti:

 • Velikost: L-XL
 • Teža: 150 g
 • Širina traku: 40 mm
 • Široka izrezljana sferična leča - SHRED Wide.
 • NoReflect.
 • NO BS - enostavni sistem za zamenjavo leč.
 • 100% UVA, UVB in UVC zaščita.
 • Tapered foam - pena.
 • Carved sphere - izrezljana leča.
 • Grip on trakovi.
 • Univerzalna združljivost s čeladami.
 • Večplastna modra pena.
 • Anti fog - zaščita proti megljenju.
 • NoDistortion leče.
 • No clog.

shred stupefy size chart

Shred WIDE tehnologija omogoča maksimalno vidno polje. Leča je zasnovana za zagotavljanje največje možne širine pogleda, zato da vam ponuja neoviran pogled na snegu.

NOREFLECT - posebna tekstura na notranji strani očal za zmanjšanje bleščanja in odsevanje okvirja. 

Izrezljane leče so rezultat izredno natančnega proizvodnega procesa pri katerem se leče ne krivijo, temveč izrezljajo. Zaradi tega imajo lastnosti kot človeško oko in ne pride do odbojev svetlobe, ki bi motili vaš vid. 

Grip-On trakovi zagotavljajo potreben oprijem, tako da očal ne boste izgubili na snegu.

Univerzalna združljivost s čelado - oblika Shred očal omogoča najboljšo integracijo s kakršnokoli čelado.

Anti fog - dvojne leče se uporabljajo v večini SHRED očal in ustvarja toplotno pregrado, ki ohranja notranjo lečo toplo in suho. Poseben Hidrofilni postopek na notranji leči dovoljuje, da površina absorbira vlago, preden se tvori megla. 

No Clog - je tehnologija za spodbujanje prezračevanja ob vrhu naših očal. Omogoči da gre topel zrak iz očal, hladen zrak pa pride v notranjost. S tem se obdrži kristalno jasen vid. S pomočjo vodoodbojnih lastnosti se manj snega ali vode zadržuje na peni očal, zato je manjša verjetnost da se vam bodo smučarska očala zarosila.

NoDistortion - pogled brez izkrivljanja/popačenja slike. Dvojne leče se prilagodijo na različnih višinah brez popačenja slike. Zračne molekule lahko pridejo mimo mikro poron rdečega filtra, ki omogoči da sta notranja in zunanja površina leč usklajeni. Vodi in vlagi je onemogočeno pronicanje med plasti leč. Najboljša optična natačnost leč na tržišču!

NO BS ™ sistem za zamenjavo leč s spremenjeno mešanico poliuretana z idealnimi parametri trenja za enostavno namestitev in izboljšano namestitveno zarezo na okvirju. Brez zavajanja, trikov in neuporabnih tehnologij. Smučarju da možnost da enostavno zamenja lečo, brez da bi poškodoval okvir in da bi leče izgubile na zmogljivosti in vzdržljivosti.

vlt

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Shred
Barva Črna, Roza
Stil Shrasta CBL
Model Stupefy
Vrsta leče Sferična (okrogla)
Velikost XL
Kategorija prepustnosti S2 - srednja leča
Značilnosti leče CBL kontrastna, Reflektivna (mirror)
Rezervna leča na voljo Da
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

video
8167
Smučarska očala Shred Stupefy Shrasta (CBL/blast), 2018

180,00 €

126,00 €

- 30%
Šifra: DGOSTUH64A
Zaloga: Na zalogi
Shred Stupefy Shrasta so smučarska očala z veliko sferično CBL kontrastno lečo, ki izboljša globino zaznavanja in je primerna za sončne in delno oblačne pogoje. Oblikovana so skoraj brez okvirja in rezultat je najširše neovirano vidno polje na tržišču, brez izkrivljanja slike. Ponujajo inovativne barve in grafiko ter registrirano NODISTORTION tehnologijo in NO BS ™ sistem za hitro menjavo izrezljanih sferičnih leč.
ALI
Brezplačna Dostava
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Stealth reflect

  Smučarska očala Shred Stupefy FRACTURE, 2017

  Shred Stupefy Fracture smučarska očala so na voljo v dveh različicah: z lečo za vse pogoje ali z lečo za slabo vidljivost. Oblikovana so skoraj brez okvirja in rezultat je najširše neovirano vidno polje na tržišču, brez izkrivljanja slike. Ponujajo inovativne barve in grafiko ter registrirano NODISTORTION tehnologijo dvojnih leč in NO BS ™ sistem za hitro menjavo izrezljanih sferičnih leč.
  Na zalogi
  Cena od:
  111,99 €
 • shred stupefy trooper

  Smučarska očala Shred Stupefy TROOPER, 2017

  Shred Stupefy Trooper so smučarska očala z veliko sferično lečo za sončne in delno oblačne pogoje. Oblikovana so skoraj brez okvirja in rezultat je najširše neovirano vidno polje na tržišču, brez izkrivljanja slike. Ponujajo inovativne barve in grafiko ter registrirano NODISTORTION tehnologijo in NO BS ™ sistem za hitro menjavo izrezljanih sferičnih leč.
  Na zalogi

  159,99 €

  111,99 €

  - 30%
 • CBL green

  Smučarska očala Shred STUPEFY WHITEOUT, 2017

  Smučarska očala Shred Stupefy Whiteout imajo CBL kontrastno lečo, ki izboljša globino zaznavanja. Oblikovana so skoraj brez okvirja in rezultat je najširše neovirano vidno polje na tržišču, brez izkrivljanja slike. Ponujajo inovativne barve in grafiko ter registrirano NODISTORTION tehnologijo dvojnih leč in NO BS ™ sistem za hitro menjavo izrezljanih sferičnih leč.
  Na zalogi
  Cena od:
  125,99 €