x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Ski Man nastavljiva primeža

Več o izdelku

Details

 

 

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Skiman
Leto Ne
Vrsta Alpsko smučanje
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

8777
Ski Man nastavljiva primeža

85,90 €

72,16 €

- 16%
Šifra: 695
Zaloga: Na zalogi
Ski Man krajna nastavljiva primeža. Vpenjali sta nastavljivi po višini in po nagibu: 90° do 60°. Taka nastavitev vam omogoča bolj varno in enostavno brušenje. Cena za 1 par.
ALI
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 21 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • SkiMan Vpenjalo Ski Vise Racing

  SkiMan Vpenjalo Ski Vise Racing

  SkiMan Vpenjalo Ski Vise Racing je trodelno, aluminijasto, nastavljivo vpenjalo, ki je primerno za servis alpskih smuči z vsemi vrstami podložnih plošč. Na vseh treh delih ima posebne gumice, ki preprečijo zdrs. S posebnim nastavkom jih lahko uporabite tudi za servis tekaških smuči in snowboardov. Krajni vpenjali sta nastavljivi po višini in po nagibu 90° do 60°. Taka nastavitev vam omogoča bolj varno in enostavno brušenje. Širina srednje čeljusti je 70 mm, razmik (odpiranje) čeljusti pa od 35 mm do 95 mm.
  Na zalogi

  125,95 €

  100,76 €

  - 20%
  novo
 • SkiMan Vpenjalo Ski Vise Pro + darilo base sharp 1°

  SkiMan Vpenjalo Ski Vise Pro + darilo base sharp 1°

  SkiMan Vpenjalo Ski Vise PRO je tridelno, aluminijasto, nastavljivo vpenjalo, ki je primerno za servis alpskih smuči z vsemi vrstami podložnih plošč. Ob nakupu prejmete darilo Skiman kotnik za drsno oblogo, 1°. Na vseh treh delih ima posebne gumice, ki preprečijo zdrs. S posebnim nastavkom jih lahko uporabite tudi za servis tekaških smuči in snowboardov. Krajni vpenjali sta nastavljivi po višini in po nagibu 90° do 60°. Slednja nastavitev vam omogoča bolj varno in enostavno brušenje. Širina srednje čeljusti je 90 mm, razmik (odpiranje) čeljusti pa od 40 mm do 100 mm.
  Na zalogi

  145,95 €

  128,43 €

  - 12%
  novo
 • vpenjalo primež za smuči

  Ski Man krajno "rezervno" vpenjalo (primež)

  Rezervni primež za smuči. Nastavljivo po višini in po nagibu: 90° do 60°, cena za 1 kom. Lahko ga uporabite na desni ali levi strani, smuči lahko servisirate le z dvema enakima ali s še dodanim srednjim delom.
  Na zalogi

  42,95 €

  39,51 €

  - 8%
  novo
 • Holmenkol vpenjalo all-in-one 2.0 + darilo base sharp 1°

  Holmenkol vpenjalo all-in-one 2.0 + darilo base sharp 1°

  Izredno lahko vpenjalo holmenkol all-in-one 2.0 za vse vrste alpskih in nordijskih smuči ter snežnih desk. Ob nakupu prejmete darilo Skiman kotnik za drsno oblogo, 1°. Srednja čeljust se odpre do 90mm. Smuči lahko vpnete pokončno (90° ali 60°) za pripravo robnika ali pa jih položite za obdelavo na drsni ploskvi (voskanje, krtačenje, popravilo). Set vsebuje še par nastavkov za servis nordijskih smuči in snežnih desk ter dve gumici za zavore.
  Na zalogi
  159,95 €
  novo