x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Rossignol smučarski nahrbtnik s sedežem

Več o izdelku

Details

Dimenzije: 34cm×32cm×50cm
Prostornina: 54 litrov

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Rossignol
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

7538
Rossignol smučarski nahrbtnik s sedežem

99,99 €

79,99 €

- 20%
Šifra: RKDB104
Zaloga: Ni na zalogi
Rossignol smučarski nahrbtnik z zložljivim stolom je bil narejen za world cup namene. Primeren je za shranjevanje smučarskih čevljev in ostale tehnične opreme. Robustni material 600D poliester naredi da je torba izredno vzdržljiva. Ima tri zunanje žepe in naramnice ter integriran sistem za pritrditev stola.

Morda bi vas zanimalo

 • nahrbtnik za smucarske cevlje fida

  Fida nahrbtnik za smučarske čevlje

  Veliki smučarski nahrbtnik je namenjen shranjavanju smučarskih čevljev. Široke naramnice in oblazinjen hrbtni del omogočata udobno nošenje. Ima 2 stranska žepa za rokavice, očala, čelado, malico…Robovi so ojačani, odprtina za zračenje, plastične "nogice".
  Na zalogi pri dobavitelju

  49,99 €

  44,99 €

  - 10%
  novo
 • elan racing backpack

  Elan nahrbtnik za smučarske čevlje, 65l

  Elan nahrbtnik je namenjen shranjevanju smučarskih čevljev in ostale smučarske opreme. Gornji del ima možnost povečanja prostornine na 95 litrov in elastike za enostavno pritrditev opreme. Široke nastavljive naramnice in oblazinjen hrbtni del omogočata udobno nošenje. Ima glavni veliki prostor ter prednji in dva stranska žepa za rokavice, očala, čelado, malico…Robovi so ojačani, ima pa tudi odprtine za zračenje.
  Na zalogi

  89,95 €

  67,47 €

  - 25%
  novo
 • trenerski nahrbtnik fida

  Fida trenerski nahrbtnik

  Veliki nahrbtnik je namenjen za uporabo trenerjem. Izdelan je iz izredno močnega poliesterskega materiala, šivan z najlonsko nitjo, ki jo je skoraj nemogoče pretrgati. Široke naramnice in oblazinjen hrbtni del omogočata udobno nošenje. Ima številne namenske žepei: za sveder, za ključ za količke, za stebričke merilne ure...
  Na zalogi

  89,95 €

  67,46 €

  - 25%
  novo
 • leki nahrbtnik za smučarske čevlje 1

  Leki nahrbtnik za smučarske čevlje 2 v 1 (made by Deuter)

  Leki nahrbtnik za smučarske čevlje 2 v 1 je bil razvit s strani Deuter-ja. Ima možnost, da praznega sestavite skupaj, zato zavzame malo prostora in tako postane običajen dnevni nahrbtnik. Na hrbtni strani ima 3D Airmesh material, zato dobro diha, je izredno prožen in ne ovira pri smučanju. Spredaj in zadaj ima zadrgo in žep za shranjevanje opreme in je iz nepremočljivega materiala. Ima prostornino 55 litrov.
  Na zalogi pri dobavitelju

  78,95 €

  67,10 €

  - 15%
  novo
 • Leki nahrbtnik za smučarske čevlje

  Leki nahrbtnik za smučarske čevlje

  Leki nahrbtnik za smučarske čevlje je tako prostoren, da lahko notri spravite tudi čelado, očala in rokavice. Ima žepe na zadrge in je iz nepremočljivega materiala.
  Na zalogi pri dobavitelju

  68,95 €

  58,61 €

  - 15%