x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Polarizirana sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - MARTIAL

Več o izdelku

Details

Steklo: Fume polarizirano, S3

Ostale lastnosti:

 • 100%UVA/UVB/UVC zaščita
 • očala z 8 krivuljami se prilegajo obrazu bolj kot ostala očala
 • grip on vložki preprečijo zdrs očal
 • vrhunski italijanski stil
 • priložena vrečka za shranjevanje očal (krpica) iz mikrofibre.
 • etui za shranjevanje očal

 

Polarizirana stekla izničujejo zaslepljujoče odboje svetlobe in s tem izboljšajo sliko ter zmanjšajo utrujenost oči. Stekla zagotavljajo odstranitev motečih odbojev ter popolno zaščito oči pred škodljivimi UV žarki, hkrati pa povečujejo kontrast in zaznavnost globine. Barvna slika kljub večji zaščiti ostaja enaka. Stekla so primerna za močne sončne, do pretežno oblačne razmere.

Oblikovana in testirana v najbolj ekstremnih pogojih! Kot rezultat konstantne in neusmiljene inovativnosti, so izboljšali že tako izjemno ponudbo očal, z tehnologijo NODISTORTION ™ ki so jo prinesli iz kolekcije smučarskih očal.
NXT ™ leče so testirali pod najslabšimi pogoji z ekipo iz US Air Force. Zasnovane so za zagotavljanje neprimerljivo kakovost in trajnostne kvalitete pogleda. Posebne zlitine NXT ™ leče naredijo kristalno jasno sliko.

Materiali: sončna očala so ročno izdelana v Italiji z shred noweight tehnologijo in vrhunsko optično zmogljivostjo. SHRED NOWEIGHT tehnologija je derivat strukturnih inženirske študij in je omogočil, da so ustvarili obliko, ki se naredi z zmanjšano količino materiala, ki se uporablja, poveča pa se stabilnost in trdnost očal. Okvir je izdelan iz formulacije polimerov in materiala ki je iz naravnega olja za ohranitev osredotočenosti na ekološko zavest.

Velikosti v mm:

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Shred
Barva Siva
Kategorija zatemnitve S3 - temno
Polarizirana Da
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

5699
Polarizirana sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - MARTIAL
169,99 €
Šifra: DSGPNWF31P
Zaloga: Ni na zalogi
Polarizacijska sončna očala shred provocator NoWeight martial so primerna za uporabo pri vseh vrstah športa ali pri vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi posebnih materialov so izredno lahka, tako da skoraj ne boste imeli občutka da jih nosite. Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Polarizacijska stekla imajo S3 kategorijo zatemnitve in nodistortion tehnologijo. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Očala so primerna za ženske in moške.

Morda bi vas zanimalo

 • Polarizirana sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - SHRAY

  Polarizirana sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - SHRAY

  Polarizacijska sončna očala shred provocator NoWeight shray so primerna za uporabo pri vseh vrstah športa ali pri vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi posebnih materialov so izredno lahka, tako da skoraj ne boste imeli občutka da jih nosite. Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Polarizacijska stekla imajo S3 kategorijo zatemnitve in nodistortion tehnologijo. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Očala so primerna za ženske in moške.
  Na zalogi

  169,99 €

  118,99 €

  - 30%
 • Lesena sončna očala Shred PROVOCATOR ShrastaWood

  Lesena sončna očala Shred PROVOCATOR ShrastaWood

  Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Imajo carl Zeiss Vision stekla - S2. Vsak okvir očal je narejen ročno, s posebno pozornostjo in z uporabo naravnih in toplih materialov kot so les in originalni večplastni acetati. Očala so primerna za ženske in moške.
  Na zalogi

  179,99 €

  125,99 €

  - 30%
 • Sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - POPSICLE

  Sončna očala Shred PROVOCATOR no weight - POPSICLE

  Sončna očala shred provocator NoWeight popsicle so primerna za uporabo pri vseh vrstah športa ali pri vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi posebnih materialov so izredno lahka, tako da skoraj ne boste imeli občutka da jih nosite. Dinamično oblikovana očala z osmimi krivuljami ustrežejo vsem zahtevam vašega aktivnega načina življenja. Stekla imajo S2 kategorijo zatemnitve in nodistortion tehnologijo. Grip-on vložki na koncu okvirja bodo zagotovili da vaš pogled ne bo nikoli oviran in da vam očala ne bodo nikoli zdrsnila. Očala so primerna za ženske in moške.
  Na zalogi

  129,99 €

  90,99 €

  - 30%