x

Seminar za servis smuči: 20. marec 2024 ob 16.30 - Prijava
Brezplačna dostava nad 80,00 EUR.

V mesecu septembru CEP -20% in novost Cep Nighttech izdelki z odsevniki

Zopet je tu september, zato vas cel mesec čakajo akcije za izdelke iz programa CEP. Vsi izdelki so znižani za -20%, ob vsakem nakupu dobite darilo textile wash.

Nizozemska kolesarska ekipa LottoNL-Jumbo za katero je na Dirki po Franciji (Tour de France) vozil Primož Roglič je za regeneracijo uporabljal kompresijske nogavice CEP. Pri CEP-u so za ekipo izdelali regeneracijske nogavice na katerih je tudi logotip ekipe. 

CEP Nighttech kompresijski nogavčki z odsevniki
0,00 €
CEP NIGHTTECH kompresijske nogavice z odsevniki
0,00 €

Cep NightTech kompresijske nogavice imajo odsevnike na zadnji strani, zato poskrbijo da boste opaženi tudi ponoči. Posebno tkanje v predelu gležnja in prstov preprečuje nagubanje tkanine. Zato so nogavice še bolj udobne, ena od prednosti je tudi dodatna stabilizacija noge v predelu gležnja. Kompresijske nogavice so tkane z medi kompresijo za odlično podporo in neprimerljivo udobje. Kompresija zmanjšuje vibracije in izboljša koordinacijo. To stabilizira mišice in sklepe ter skupaj s povečanim pretokom krvi omogoči največji dotok kisika. Poveča se vam moč in vzdržljivost ter pomaga pri preprečevanju poškodb.

Kompresijska oblačila in nogavice

 

 

 

Oddaj komentar

  • 1 + 6 =

* obvezna polja

Novice
Objavljeno: 1. 09. 2018 10:26
« Nazaj