x

Seminar za servis smuči: 20. marec 2024 ob 16.30 - Prijava
Brezplačna dostava nad 80,00 EUR.

Značilnosti leki pohodnih palic

Leki je vodilni proizvajalec pohodnih palic in palic za nordijsko hojo. Za to sezono so nam predstavili kar nekaj novosti, ki vam bodo olajšale vaše sprehode ali vzpone na hrib. Preveri kako izbrati prave pohodne palice v članku na tej povezavi.

Odlična trajna podpora za visoko kakovostne izdelke je del Leki filozofije. Ponosni smo da so Leki izdelki znani po svojih dolgi življenjski dobi. Poleg tega Leki izdaja jamstva, ki presegajo pravne pogoje za garancijo.
LEKI vam nudi doživljenjsko garancijo na sam materijal in napake izdelka kot tudi desetletno garancijo na dobavljivost nadomestnih delov.

Leki Speed Lock2 - novi izboljšanje sistem zaklepanja palic je prvi in do sedaj edini zunanji nastavitveni sistem na svetu, ki je certificiran po TÜV Süd. Standarde presega za 55 kg in to so tiste varnostne rezerve, ki so lahko za življenje odločilne. Naknadno prilagajanje moči opore je možno kadarkoli.
Speed lock 2 je za 1/3 manjši, 1/4 lažji in omogoča vsaj za 20% višjo sila zaklepanja.

  • Mehanizem, ki je enostaven za razumevanje, saj vse pojasni sam.
  • Izredno hitra nastavitev in pritrditev tudi z debelimi rokavicami, ko je mokro, ledeno ali sneži
  • Največja moč opore vseh zunanjih nastavitvenih sistemov na tržišču, kar nudi še dodatno varnost.

Leki pohodne palice

Terrano

Leki pohodne palice

Softlite

Leki ženske

pohodne palice

Cressida

Leki Super Lock SLS  - najboljši notranji sistem zaklepanja na svetu. Teleskopske palice za treking se lahko odlično nastavijo po dolžini in tako optimalna vzvodna moč kot tudi pomoč pri vzpenjanju in hoji navzdol zagotavljajo najboljšo možno oporo za razbremenite.

  • Največja moč opore (140 kg zagotovljeno)
  • Skrajno varno pri obračanju nazaj (> 360˚)
  • Maksimalne varnostne rezerve
  • Izredno enostavno pri odpiranju in zapiranju

Leki pohodne palice

Makalu

Leki pohodne palice

Voyager

Leki pohodne palice

Trail

 

Leki micro sticks palice - Gumb za sprostitev mehanizma omogoča hitro in nezapleteno sestavitev ali zložitev palic. Najmanjša dimenzija pakiranja in ultralahko! Primerno za vstop na zavarovano plezalno pot, tek po brezpotjih ali za manjše ture ali kot potovalne palice. [VIDEO]

Leki ženske pohodne palice

Micro Vario Carbon

Leki pohodne palice

Micro Vario Titanium

 

Aergon ročaji - Popolni prijem, enostavna nastavitev zanke, absolutna lahkotnost. Preprosto brezkompromisno!

  • Velika AERGONomska oporna površina na glavi ročaja.
  • Zanka z varnostnim odpetjem. Enostavna in hitra nastavitev v vsaki situaciji. Prijetno nošenje na koži
  • Biotec 2 - Lahka votlinska tehnologija omogoči več kot 30 % prihranek teže
  • Predel korekcije - Vgrajeni predel korekcije v ročaju +8 ° poskrbi za optimalno držanje palic

MATERIAL

Aluminij - EKI pri vrhunskih palicah uporablja izključno aluminijeve cevi visoke trdnosti (ki jih uporabljajo tudi pri gradnji letal) in se odpoveduje cenovno ugodnejšim kakovostnim materialom. Le-te so pripravljene in utrjene po postopku, ki ga je LEKI za to posebej razvil. Čaka vas najvišja stabilnost, ki vzdrži tudi ekstremne pogoje in uporabe. S tem najvišjim stanjem tehnike ima LEKI posebno vlogo pri njihovi dolgi življenjski dobi in odpornosti tako oblike kot tudi cevi. Kakovost LEKI je legendarna!

Karbon - Karbonska vlakna (ogljikova vlakna) so rezultat tehnološko izdatne karbonizacije sintetičnih polimernih vlaken ali organskih snovi. Rezultat je skupek vlaken, ki so ca. 8-krat tanjše kot človeški las. Cevi iz karbonskih vlaken predstavljajo izredno togost in obremenljivost pri upogibih pri zelo majhni specifični teži.

Lakirni postopki prihodnosti - Z uporabo lakov, ki temeljijo na vodni osnovi, in tehnologij lakov v prahu, ki ne vsebujejo emisij, prispeva LEKI k varovanju ozračja. S pomočjo visokotehnoloških lakirnih naprav in odkritih krvožilnih sistemov se uporabljeni premazni materiali lahko skoraj v celoti reciklirajo. Vsi predelani laki in barve za tiskanje so brez spojin, ki bi vsebovale težke kovine, in AZO barvil, ki bi bila zdravju škodljiva.

Mokro lakiranje
Pri tem postopku se na predhodno obdelane cevi nanese več plasti laka. Tako je površina prelakirana in zaščitena.

Praškasto lakiranje
Pri tem postopku se prah skozi šobe v več plasteh nanese na cevi in pri visokih temperaturah v peči zapeče in nato posuši.

Eloksal premazi
Pri tej premazni tehniki gre za obdelavo aluminijaste cevi s kemičnim procesom. Rezultat tega so visokokakovostne, izredno odporne površine, ki so skoraj brez prask.

Leki Micro sticks [VIDEO]

 

Novice
Objavljeno: 15. 05. 2018 07:56
« Nazaj