x

Seminar za servis smuči: 20. marec 2024 ob 16.30 - Prijava
Brezplačna dostava nad 80,00 EUR.

Lara Gut, Shred in Slytech nadaljujemo skupno pot

“Zelo sem navdušen, da je Lara ponovno izbrala Shred in Slytech,” pravi soustanovitelj in predsedujoči Ted Ligety. “S svojimi velikimi koti in napadalnim stilom je vedno bila ena mojih najljubših smučark.” 

Od njenega profesionalnega prvenca pri štirinajstih letih, Lari Gut nikoli ni manjkalo priznanj, vključno z bronasto medaljo na olimpijskih igrah v Sočiju, več kot tridest stopničk v svetovnem pokalu, osemnajst zmag v svetovnem pokalu in skupne zmage v svetovnem pokalu leta 2016. 

S podaljšanjem svojega partnerstva s Shred in Slytech, Lara Gut še krepi svoje globoke korenine z blagovnima znamkama. Prvič je zaupala Slytech ščitnikom za noge in roke kot mlada tekmovalka, ko ji je soustanovitelj in CEO Carlo Salmini priskrbel nekaj njegovih začetnih prototipovov. Leta 2014 se je tudi formalno pridružila seznamu tekmovalcev na teh dveh blagovnih znamkah. 

“Resnično sem navdušena, da bom naslednja tri leta uporabljala Shred in Slytech” je rekla Gut. “Ekipa si vedno prizadeva ustvarjati najbolj kvalitetno in napredno opremo. Zavezanost blagovnih znamk k nenehnemu razvoju je neprimerljiva in zato sem se odločila, da nadaljujem sodelovanje.  Prav tako zelo cenim možnost, da sama oblikujem svojo čelado in smučarska očala.” 

LARA GUT (WINNER), Sölden 22.10.2016 lara gur Sölden

Photo: Agence Zoom

Kot pravi Salmini, se vizija in navdušenje Lare Gut odlično dopolnjuje z vizijo blagovnih znamk. “Odkar sem spoznal Laro ko je bila stara 12 let, sem občudoval njeno strast do smučanja in preprosto biti na snegu” razloži Salmini. “To ji omogoča, da ni le prava ambasadorka blagovnih znamk, ampak tudi pooseblja nekaj kar mi vsi občudujemo —sposobnost, da navdihuje druge, da gredo na prosto in se spuščajo po strminah.” 

Od svoje ustanovitve leta 2006, je Shred in Slytech delal na združitvi snežnih športov, razvijal tako produkte kot skupnost, ki združuje tekmovalce, deskarje na snegu in smučarje prostega sloga. “Vesela sem sodelovanja s športniki iz različnih športov,” pravi Gut. “Snežni svet je kot velika družina in Shred ter Slytech proizvodi odlično delujejo na tekmovalni progi ali v parku.” 

Gut pripisuje veliko privlačnost  Shreda in Slytecha tudi osredotočenosti na inovacije. “Njihovi proizvodi so odlična kombinacija novih tehnologij in svežih oblikovanj,” pravi. Kot primer tega, Salmini navaja ShredWideTM tehnologijo, dizajn okvirja in leče, ki omogoča tekmovalcem da vidijo več kaj je pred in okoli njih, za neprekosljivo periferno videnje.   

Tako kot  Gut privlačita Shred in Slytech zaradi proizvodov, se ona enako dopolnjuje s predanostjo blagovnih znamk po preprosti zabavi. Kot ugotavlja Ligety “Larin stalen nasmeh nas opozarja kako zabavno je biti na snegu. Komaj čakam, da jo vidim kako še naprej "shreda". 

Za vpogled v vizijo in predanost, ki je pomagala Lari do osvojitve skupnega svetovnega pokala 2016 si oglejte edit.

Shred komplet Brain Bucket Raptor (Lara Gut) + Smartefy Shrastawood
0,00 €
Smučarska čelada Shred FIS BASHER NoShock LG (Lara Gut), z eno malo prasko
0,00 €
Smučarska čelada Shred Mega Brain Bucket RH FIS LG (Lara Gut), 2017
0,00 €
Smučarska očala Shred Smartefy LG (Lara Gut), 2017
0,00 €
Smučarska očala Shred SOAZA LG (Lara Gut), 2017

99,99 €

69,99 €

Otroška smučarska očala Shred MINI LG (Lara Gut), 2017

79,99 €

55,99 €

Oddaj komentar

  • 9 + 5 =

* obvezna polja

Novice
Objavljeno: 23. 10. 2016 11:34
« Nazaj