x

Seminar za servis smuči: 20. marec 2024 ob 16.30 - Prijava
Brezplačna dostava nad 80,00 EUR.

Grubin memorial - Kralj Veleslaloma

V Kranjski Gori se je vpetek 19.2.2106 v čast svojemu prijatelju zbrala večina "Grubinih" smučarskih prijateljev, med njimi sta bila Rene Mlekuž in Jure Košir, ki sta bila tudi glavna pobudnika tekmovanja, kot tudi Mitja Kunc, Matjaž Vrhovnik, Andrej Miklavc, Mitja Dragšič, Mitja Valenčič, Bernard Vajdič, Tomaž Čižman, Alenka Dovžan, Urška Hrovat, Špela Pretnar, Nika Fleiss, Tone Vogrinec, Tomi Meglič, Matjaž Jelen, Grega Skočir, Gušti, Jernej Kuntner in mnogi drugi. 

Novi kralj veleslaloma, ki je tudi najhitreje opravil s progo v Kranjski Gori, je postal Mitja Dragšič. 

Tekme se je vse skupaj udeležilo okoli 250 smučarjev, ki so s tem pomagali Dragovem sinu Maksu. Še vedno lahko donirate tako, da pošljite sporočilo SMS s ključno besedo MAKS5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR v sklad za Dragovega sina Maksa.Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija so objavljeni na spletni strani.

Licitacija za Dres Tine Maze in Lindsey Vonn je še vedno odprta do 29.2.2016. Na licitacijo se lahko prijavite prek email naslova [email protected] ali izpolnite obrazec na tej povezavi. Začetna cena za vsak kombinezon je 1.500€. 

 

Oddaj komentar

  • 7 + 9 =

* obvezna polja

Dogodki
Objavljeno: 19. 02. 2016 22:41
« Nazaj