x

[do -60%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Microgate OptoGait je sistem optičnih meritev sestavljen iz oddajne in sprejemne plošče.
Vsaka od njih vsebuje 96 LED diod, ki komunicirajo na infrardeči (vidni) frekvenci, z enakim številom LED tudi na sprejemi plošči. Ko je sistem postavljen na tla ali na tekalno stezo, sistem zazna prekinitev komunikacije, ki nastane z bolnikovim gibanjem in izračuna trajanje in položaj. Več o izdelku.

Med izvedbo teka, hoje ali serije testov skoka je mogoče meriti s točnostjo 1 tisočinke sekunde in položaja prekinjenih LED na 1,041 cm. Glede na te meritve programska oprema v realnem času izračuna serija ključnih podatkov za analizo gibanja. Ker naprava nima mehanskih gibljivih delov zagotavlja dolgo življenjsko dobo, izredno natančnosti in možnosti ponavljanja.

Microgate Optogait izbira številske parametre, za hojo, tek in test skoskov, v realnem času, zato so rezultati vidni takoj. Enostavno poročilo vsebuje vse podatke in asimetrije med obema nogama, ki so poudarjeni takoj.
OptoGait ne samo da zazna številčne podatke, temveč prek majhnih kamer, ki so lahko prosto postavljene,
omogoča uporabniku, da pridobi slike izvedenih testov in jih sinhronizira z vpisanimi dogodki. Brez potrebe po nadaljni sinhronizaciji med strojno opremo in kamerami, se lahko v celoti uporabijo številne koristi
prečnega preverjanja podatkov in slik.  Podrobnejša video analiza se lahko naredi z nadaljnjo uporabo namenskih pripomočkov za kot, calculus razdalje, grafičnih orodij, itd.