x

Prednaročila smučarske opreme, izkoristi do -60%, samo do 29.5.2018

Grelne rokavice AlpenHeat - enostavne

Več o izdelku

Details

Varno skrit grelni element v rokavicah je zasnovan tako, da oddaja toploto na zadnji strani dlani in na vrhu prstov. Toploto izžareva proti prstnim konicam. Baterija je lepo skriva v posebni vrečki integrirani v rokavice. Ogrevanje se lahko enostavno upravlja in nadzoruje z gumbom na zunanji strani rokavice.

Barva: črna
Velikosti: S - 2XL


Ostale značilnosti:

 • Neprepihljive, nepremočljive
 • Fleksibilna grelna žica vzdolž zunanje in notranje strani prstov
 • Podrokavice
 • 4 toplotne nastavitve
 • Čas gretja 2-6 ur
  S M L XL 2XL
Velikost 7 8 9 10 11  
Dolžina v cm 8 8.5 9 10 11  

  

Lastnosti

Lastnosti

Leto 2015
Proizvajalec Alpenheat
Material Ne
Vrsta Ne
Trigger S Ne
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

3156
Grelne rokavice AlpenHeat - enostavne

229,95 €

183,96 €

Šifra: AG1-C
Zaloga: Na zalogi
AlpenHeat Ogrevane rokavice obdržijo vaše roke tople roke in preprečijo, da bi bile zmrznjene ali prezeble v hladnem vremenu. Primerne so za dejavnosti na prostem v hladnih podnebnih razmerah. Ogrevane rokavice so super za smučanje, pohodništvo, lov, padalstvo, ter vsako dejavnost, ki izpostavlja roke na hladnem.
183,96 €
Pripravljeno za pošiljanje v 24 urah. Možnost vračila 30 dni.

Morda bi vas zanimalo

 • Black/white

  Smučarske rokavice Leki Race Coach C-tech S mitt, 2018

  Smučarske rokavice Leki Race Coach C-tech S mitten so zelo športne in tekmovalne rokavice na en prst. Z njmi lahko tudi pri ekstremnih pogojih daste vse od sebe. Zaradi kakovostnega polnila iz umetnih vlaken Thinsulate v kombinaciji z membrano SOFT-TEX® boste povsem neodvisni od težkih pogojev okolice. Predhodno pokrčeni prsti, drsno območje, silikonizirana površina dlani iz kozjega usnja in s keramiko ojačene 3D blaznice na vseh prstih skrbijo za največje udobje in zaščito med nošenjem. Z varnostnim sistemom Trigger S se rokavica ob padcu in zaradi vlečenja loči navzgor od ročaja in tako zmanjša tveganje telesnih poškodb.
  Na zalogi
  Cena od:
  119,96 €
  novo
 • grelne in ogrevane smučarske rokavice na en prst

  Ogrevane rokavice na en prst - Mitten

  Rokavice na en prst imajo možnost da odstranite zgornjo plast in že imate proste prste. Vaše roke obdržijo tople in preprečijo, da bi bile zmrznjene ali prezeble v hladnem vremenu. Primerne so za dejavnosti na prostem v hladnih podnebnih razmerah za: smučanje, pohodništvo, lov, ter vsako dejavnost, ki izpostavlja roke na hladnem.
  Na zalogi
  Cena od:
  207,96 €
 • Leki griffin s mitten

  Smučarske rokavice Leki Griffin S mitten, 2018

  Leki Griffin S mitten smučarske rokavice na en prst so odlične na progi, v parku ter na terenu. Pred udarci in pri padcih zunaj ščitijo prstne blazinice ter robustno, vendar zelo prožno kozje usnje . Znotraj posebni kanali ohranjajo prste vzporedne in s tem zmanjšujejo tveganje telesnih poškodb ob trku. Comfort Fit skupaj s softshellom na zunanji strani in izolacijo Hyperloft poskrbi za prijetno udobje med nošenjem in stalno tople dlani.
  Na zalogi
  Cena od:
  103,96 €
  novo
 • Alpenheat grelne rokavice na en prst Fire Mitten Deluxe

  Alpenheat grelne rokavice na en prst Fire Mitten Deluxe

  AlpenHeat ogrevane rokavice na en prst so odporne na vodo in veter, obenem pa še dihajo. Vaše roke obdržijo tople in preprečijo, da bi bile zmrznjene ali prezeble v hladnem vremenu. Primerne so za dejavnosti na prostem v hladnih podnebnih razmerah. Imajo tri različne stopnje gretja in grejejo 3 do 8 ur.
  Na zalogi
  Cena od:
  223,96 €
  novo
 • Grelne smučarske rokavice AlpenHeat

  Grelne smučarske rokavice AlpenHeat

  AlpenHeat ogrevane rokavice obdržijo vaše roke tople roke in preprečijo, da bi bile zmrznjene ali prezeble v hladnem vremenu. Primerne so za dejavnosti na prostem v hladnih podnebnih razmerah. Ogrevane rokavice so super za smučanje, pohodništvo, lov, ter vsako dejavnost, ki izpostavlja roke na hladnem.
  Na zalogi
  Cena od:
  239,96 €