x

[do -50%] ZNIŽANJE Smučarske opreme v OUTLET STORE

Elan SLX FIS Plate, tekmovalne smuči za SL, 2017

Več o izdelku

Details

Smuči so v kompletu z okovjem in ploščo ali brez. Montaža vezi ni vključena v ceno! Do te cene so upravičeni člani smučarskih klubov in društev ter člani Masters ski teamov. 

Okovje: + ER 17 PRO - DIN (6-17) ali brez vezi
Plošča: EP 14 WC Race (posebna ALU WC plošča - 14mm, patent - Pritz System)
Radij: 157cm - 11.5m / 165cm - 12.5m
Dolžina: 157cm ali 165cm

Smuči brez vezi imajo FIS podložno ploščo!

 

Profil Amphibio®, brezkompromisna inovacija, ki ponuja prednosti tehnologij Rocker in Camber hkrati, se širi v Elanove glavne smučarske kategorije. Profil Amphibio® kot skupek vseh najboljših tehnologij in inovacij jamči izvrstne vozne lastnosti in dviguje pričakovanja vseh smučarjev na vseh smučarskih terenih.

Power Spine tehnologija, genetska evolucija konstrukcije tekmovalnih smuči, s svojo hrbtenico in kostmi, zagotavlja boljši oprijem in torzijsko stabilnost, Amphibio profil pa dovoljuje hitrejše vstopanje v zavoj, lahkotno zavijanje in oprijem robnika naenkrat.

Trša tekmovalna DualTi ojačitev zagotavlja nadstandardni oprijem robnikov in odzivnost za izredno precizno hitro smučanje.

Lastnosti

Lastnosti

Proizvajalec Elan
Dolžina Ne
Količina par
Mnenja

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo mnenje o izdelku. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun.

6928
Elan SLX FIS Plate, tekmovalne smuči za SL, 2017
Šifra: AA2AEL15G
Zaloga: Ni na zalogi
Elan SLX FIS Plate smučka je bila razvita za najbolj zahtevne smučarje, ki si želijo pridobiti dragocene tisočinke v vsakem zavoju. Ne samo odobreno s strani FIS organizacije, te smuči so 100% odobrene s strani naših tekmovalcev. Oborožene z levo in desno konstrukcijo, Power Spine tehnologijo in Amphibio® profilom te smuči zagotavljajo torzijsko stabilnost za najboljši oprijem robnika, hkrati pa tudi hitrejše in bolj direktne zavoje.
Elan SLX FIS Plate, tekmovalne smuči za SL, 2017

229,95 €

160,96 €

  • Kupite 5 za 145,00 € / kos in prihranite 10%